Publicat 24 Mai 2021 | Reactualizat 17 Iun 2021 | Expiră 23 Iun 2021

Cyber Security Officer

2 posturi

Candidatul ideal

Este la curent cu cele mai noi tendinte in domeniul securitatii cibernetice si tehnologii aflate in cercetare;
Monitorizeaza evolutia campaniilor de tip pishing, ransomware, fara a se limita la acestea si ofera indrumari personalului cu privire la aspecte precum SPAM-ul sau e-mailurile nedorite/rau intentionate;
Monitorizeaza atacurile, intruziunile si activitatile neobisnuite, neautorizate/ilegale;
Monitorizeaza procesele de gestionare a identitatii/accesului;
Testeaza si evalueaza produse de securitate;
Ethichal hacking - Utilizeaza instrumente analitice avansate pentru a determina tiparele si vulnerabilitatile care conduc la amenintari. Simuland incalcari de securitate urmareste sa descopere potentialele puncte slabe;
Identifica problemele de securitate cibernetica si furnizeaza recomandari viitoare menite sa diminueze sau sa elimine complet riscurile;
Defineste si urmareste aplicarea masurilor de securitate obligatorii precum firewall, criptarea datelor cu caracter personal sau sensibile pentru business;
Investigheaza alertele de securitate si ofera raspuns la incidente;
Efectueaza controale de tip Health-Check pentru sistemele de securitate existente in infrastructura companiei sau externalizate;
Evalueaza permanent cele mai noi amenintari de securitate cibernetica cat si modalitatile de gestionare a acestora;
Gestioneaza procesul de recuperarea in caz de infectare sau de incalcare a securitatii informatice;
Proiecteaza noi sisteme de securitate si le mentine actualizate pe cele existente;
Genereaza rapoarte atat pentru personalul tehnic cat si non-tehnic dar si pentru partile terte/auditori;
Mentine registrul riscurilor la care este expus sistemul IT al companiei.
Monitorizeaza solutiile Anti-DDoS
Contribuie activ la campaniile de constientizare a securitatii informatiei la nivel de companie

Descrierea jobului


Studii superioare finalizate;
Minim 2 ani experienta pe un post asemanator;
Cunoasterea avansata a sistemelor de operare Windows 8/10 Windows Server2012/2016/2019, CentOS;
Abilitati de comunicare/prezentare;
Asimilare rapida a informatiilor;
Limba engleza scris si vorbit: nivel mediu-avansat;
Cunostinte Linux (IP tables, firewall, user management);
Network firewall (Cisco Firepower, administrarea regulilor firewall, NAT);
Politici Antivirus (On-Acces, On-Execute, On-Demand, Advanced Anti-Exploit, Firewall, Content Control, Network Attacks, Application Control, Device Control);
Utilizarea de tool-uri de scanare a vulnerabilitatilor si raportare ( KIBANA, ElasticSearch, Arachni, OpenVAS, Acunetix).

Descrierea companiei

FAN Courier ofera locuri de munca de top alaturi de curieri dedicati si o echipa gata sa primeasca mereu noi membrii!

Cu un capital 100% romanesc, FAN Courier a fost fondat de catre Adrian Mihai, Neculai Mihai și Felix Pătrașcanu in anul 1998. In prezent, este liderul pietei de curierat rapid cu sediul in Bucuresti, ocupand locul 12 in “Top 100 al celor mai cunoscute si longevive branduri romanesti” si castigatorul premiului SUPERBRANDS pentru a doua oara consecutiv in mai putin de 5 ani.

Din dorinta de a ramane partenerul de incredere al tuturor celor ce aleg serviciile FAN Courier acordam atentie sporita nevoilor si solicitarilor clientilor oferind solutii si servicii inovatoare, complexe si de calitate. Fiecare livrare efectuata se face cu pasiune si daruire, una din dovezile calitatilor serviciilor prestate fiind certificate IS.

Compania are o acoperire nationala de 100% cu 134 de filiale in toata tara si o flota auto de peste 4000 de masini, gata oricand sa ajunga in orice punct al tarii in cel mai scurt timp micsorand astfel distantele dintre oameni. Peste 200 000 de colete sunt impachetate si predate curierilor in fiecare zi pentru a le duce mai departe clientilor.Sub sloganul “Oriunde, cu placere” masinile FAN Courier acopera 130 de trasee pe intreaga suprafata a tarii strabatand peste 95 270 de kilometrii pe noapte.

Pentru a tine pasul cu noile tendinte, FAN Courier investeste constant in noi servicii pentru clienti, in dezvoltarea si perfectionarea echipei ca toate livrarile sa ajunga in cele mai bune conditii la destinatie, in IT si in sedii locale mai mari si mai moderne.Toate aceste investitii au contribuit la facilitarea procesului de sortare, transport si expediere si a plasat FAN Courier in topul celor mai moderne companii romanesti.

De asemenea, un alt obiectiv al companiei este consolidarea echipei fapt ce a propulsat FAN Courier pe locul 27 in „TOPUL 100 – firme pentru care merita sa lucrezi”.

Daca vrei sa iti afirmi talentul, vrei ca visele sa devina realitate si sa participi activ la dezvoltarea companiei noastre, te asteptam sa faci parte din povestea FAN Courier.

Poti aplica pentru posturile vacante in acest moment sau poti trimite pe adresa noastra un CV pentru a fi in baza noastra de date.

Cyber Security Officer  -  FAN Courier Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close