Publicat 13 Aug 2019 | Reactualizat 12 Sep 2019 | Expiră 13 Sep 2019

Customer Ambassador with Italian

10 posturi
Expirat
consilier clienti, customer support, italian, italiana

PROFILUL NECESAR:
Limba italiană (nivel avansat scris si vorbit)
Persoana orientată catre ințelegerea nevoilor clienților
Abilități excelente de comunicare (ascultare activă)

CE VEI FACE:
Identifici nevoile clienților noștri și asigurari excelența serviciilor
Gestionezi comenzile si garantezi calitatea serviciilor
Raspunzi solicitarilor clientilor si oferi informatii despre produsele noastre prin mail sau telefon

CE ITI OFERIM IN SCHIMB:
 O provocare personală si o oportunitate de cariera!
 Un program flexibil, un mediu de lucru plăcut și un venit atractiv cu beneficii lunare
 Pentru că prețuim angajații noștri, vă vom ajuta să vă dezvoltați mai bine orientarea spre client, abilitățile analitice și munca în echipă. Veți beneficia de cursuri de formare pentru a înțelege mai bine produsele clientului și veți primi sfaturi pentru a promova imaginea mărcii.

PROFILUL COMPANIEI: Lider in industria europeana de outsourcing si BPO, grupul Webhelp este un operator international specializat in gestionarea relatiei cu clientii, cu o puternica dezvoltare in acest domeniu intre 2002 si 2012. Grupul realizeaza o cifra de afaceri de aproape 1 miliard de euro si are peste 165 de clienti. In fiecare zi, 35.000 de angajați sunt în contact cu consumatorii din 100 de unități de producție în 28 de țări: Franța, Belgia, România, Portugalia, Italia, Elveția, Austria, Germania, Polonia, Republica Cehă, Țările de Jos, Maroc, Algeria, United -um, Africa de Sud, Madagascar, India, Surinam, Turcia, Grecia, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia. Webhelp este primul angajator francez în România, cu peste 2000 de angajati in 6 locatii din București, Ploiești, Iași și Galați. More information can be found at www.webhelp.com
Expirat
Customer Ambassador with Italian  -  WEBHELP ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close