CURIERI si Manipulanti pentru zona centrala Bucuresti

Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

- permis de conducere categoria B;
- experienta in distributie sau curierat reprezinta un avantaj;

Descrierea jobului


Angajam manipulanti marfa pentru depozit Pipera,pentru cartare expeditii.
Programul de lucru in doua schimburi de zi si de noapte.
Mai multe detalii puteti afla la un interviu in strada Fabrica de Glucoza 11C,punct de reper statia de metrou Pipera, in fiecare zi lucratoare de L-V intre orele 09:00 si 15:00

Descrierea companiei

FAN Courier este liderul pietei de curierat rapid intern. Infiintata in 1998 de 3 antreprenori romani cu capital 100% autohton, compania deserveste astazi peste 30,000 de clienti, atat persoane juridice, cat si persoane fizice. Avand un parc auto de peste 3000 de autovehicule, o echipa de peste 5,500 de angajati si mai mult de 15,000 de localitati deservite in termen de 24 de ore, FAN Courier isi consolideaza an de an pozitia de lider de piata obtinuta inca din 2006.

Din paleta de servicii fac parte atat livrari nationale (in 1,2,4 sau 6 ore prin serviciul Express Loco, in 24 de ore prin serviciul Standard, prioritara prin serviciul Red Code, in puncte de proximitate din magazine partenere prin serviciul Collect Point), cat si livrari internationale, rutier sau aerien, prin parteneriate cu companii de renume. O serie de servicii adiacente se alatura portofoliului si ofera clientului posibilitatea de a externaliza un procent semnificativ din procesul logistic : depozitare, ambalare si expediere prin serviciul Supply Chain, tiparire, envelopare si expediere prin serviciul Print & Go, returul banilor cash sau in cont bancar prin serviciile Ramburs & Cont Colector, confirmare de primire in timp real prin serviciul ePOD, livrare marfa in regim de grupaj prin serviciul Eurocargo, etc.
Publicat 19 oct. 2021 Reactualizat 18 nov. 2021 Expiră 18 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos