Corporate Fundraiser

FUNDATIA WORLD VISION
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Studii superioare, in domeniul social sau marketing
Cunostinte si experienta in coordonarea unei echipe
Persoana motivata, capabila sa lucreze independent si in echipa.
Bune abilitati de planificare si organizare
Flexibilitate si dinamism
Bune abilitati de comunicare si relationare
Solida dedicare crestina.
Limba engleza – nivel avansat
Cunostinte solide de operare PC
Experienta anterioara intr-un post similar sau in ONG-uri

Descrierea jobului

A.Construirea de parteneriate corporative

1. Identifica oportunitati de atragere si implicare a - angajatilor din mediul corporate in scop de fundraising si branding.
2. Construiește noi și menține relații profitabile și pe termen lung de strângere de fonduri cu corporații și potențiali sponsori corporativi.
Lucrează pentru realizarea obiectivelor de colectare a fondurilor prin obținerea de sponsorizări, finanțe, donații în natură sau corporații bazate pe echipe de voluntari.
3. Implementeaza actiuni si proiecte venite din partea corporate
4. Gestionează impreuna cu echipa conturile corporației, corespondența până la o urmărire completă a oricărei activități de donatie.
5. Suport in coordonarea implementarii proiectelor punctuale finantate de companii

B. Se ingrijeste de respectarea politicilor si procedurilor World Vision si de functionarea in deplina legalitate a tuturor activitatilor derulate si implementate pe teren;

Descrierea companiei

World Vision România este o fundație neguvernamentală care pune în centrul activității sale bunăstarea copilului. Suntem parte din marea familie World Vision International, prezentă în aproape 100 de țări din întreaga lume. În cei 30 de ani de prezenţă în România, am ajutat peste 560.000 de copii şi adulţi, în peste 500 de comunităţi din 18 judeţe. World Vision România crede în dreptul la şanse egale pentru copiii de la sate şi de la oraş şi de aceea în comunităţile rurale unde este prezentă desfăşoară programe de dezvoltare comunitară pe termen lung cu focus pe educaţie şi reducera abandonului şcolar, sănătate şi protecţia copilului, agricultură şi dezvoltare rurală, angajament civic şi creştin.

* World Vision Romania prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul recrutarii de personal, asa cum reiese din Nota de Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul recrutarii, disponibila pe site-ul fundatiei la https://worldvision.ro/nota-de-informare-privind-prelucrarea-datelor-cu-caracter-personal-in-scopul-recrutarii. Inainte de a aplica pentru acest post, va invitam sa consultati nota de informare mentionata. Aplicand pentru un post disponibil va exprimati consimtamantul ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate de catre Fundatia World Vision Romania in conditiile mentionate in Nota de informare.

Publicat 1 Mart. 2023 Reactualizat 15 Mart. 2023 Expiră 31 Mart. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.