Publicat 24 Mar 2021 | Reactualizat 21 Apr 2021 | Expiră 24 Apr 2021

CONTABIL

2 posturi
Expirat
CONTABIL SEF / ECONOMIST
Rapid Credit, institutie financiara nebancara cu obiect de activitate acordarea creditelor de consum cu garantie imobiliara si creditelor ipotecare, pentru sediul din Constanta, recruteaza doua persoane Contabil sef / Economist.

Cerinte:
-Studii superioare in domeniu, de preferat in invatamantul de stat;
-Experienta relevanta in domeniul financiar contabil – minim 3 ani, de preferat 5 ani, inclusiv balanta + bilant;
-Cunostinte solide de operare PC si Microsoft Office–in special Excel;
-Capacitate de a lucra in echipa, dar si independent;
-Abilitatea de a utiliza programe informatice de contabilitate, de a lucra la proiecte multiple, de gestionare a problemelor in vederea atingerii obiectivului final, la termene limita;
-Abilitati de analiza si sinteza, atentie la detalii, foarte buna gestionare a timpului;
-Persoana responsabila, punctuala, dinamica, orientata spre rezultate, rezistenta la stres;
-Reprezinta un avantaj atestatul de membru CECCAR, dar si experienta de munca intr-o societate cu obiect de activitate similar, financiar-bancar. -Asigura inregistrarea cronologica, sistematica si corecta a documentelor financiar-contabile ale societatii;
-Respecta termenele limita impuse pentru predarea lucrarilor;
-Intocmeste corect si transmite in termen raportarile pentru Banca Nationala a Romaniei;
-Elaboreaza in termen util situatiile privind raportarile catre institutiile statului si catre conducerea societatii;
-Asigura respectarea legislatiei fiscale, precum si modificarile legislative intervenite, printr-un studiu permanent al legislatiei in domeniu.

Conditiile de salarizare se vor discuta in cadrul interviului. Numai candidatii selectati vor fi invitati la un interviu, a carui data va fi anuntata ulterior.

Prin aplicarea CV-ului dumneavoastra la acest job, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare. Rapid Credit IFN S.A. este o institutie financiara nebancara cu obiect de activitate acordarea creditelor de consum cu garantie imobiliara si a creditelor ipotecare.
Expirat
CONTABIL  -  RAPID CREDIT IFN SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close