Publicat 24 Mai 2021 | Reactualizat 23 Iun 2021 | Expiră 17 Iul 2021

Consultant vanzari

10 posturi
Expirat
Consultant vanzari
Ești pasionat de fashion, iar zâmbetul este accesoriul tău nelipsit? Vino alături de noi!
Suntem lider pe piața de accesorii din România, cu peste 60 de magazine, și căutăm colegi care să se alăture echipei Meli Melo pe postul de Consultant Vanzari.

Iată ce poți să aduci cu tine:


	atitudine pozitivă
	deschidere și flexibilitate
	grijă pentru client

Restul te învățăm noi! 
	vei prezenta într-un mod atractiv produsele companiei
	vei construi și dezvolta relații de colaborare cu clienții
	îți vei însuși și aplica politica de vânzări a companiei
	vei pregăti și expune într-un mod creativ produsele în magazin
	vei gestiona și rezolva solicitările primite de la clienți

Ce oferim:


	salariu + prime în funcție de performanțe
	tichete de masă
	prime și beneficii pentru loialitate
	reducere substanțială la toate produsele Meli Melo și Meli Melo deco
 Meli Melo – Paris a deschis primul magazin dedicat stilului feminin, în anul 1998 în București. În prezent deține peste 60 de magazine, dintre care 4 magazine în Chișinău, 2 magazine în Sofia și magazinul online, melimeloparis.ro. În momentul de față este cel mai mare lanț de magazine de profil din România.În 2016 am preluat lanțul de magazine Bonsai (actual Meli Melo deco), unde principalul obiect de activitate il reprezinta comercializarea decoratiunilor si obiectelor pentru casa, iar unul dintre obiectivele companiei pentru brandul „Meli Melo deco” este extinderea lantului de magazine, de la 13, cate sunt in prezent, la 20, pana in 2022.Valorile şi etica atat in relatiile de colaborare si de afaceri cu furnizorii si partenerii nostri cat si fata de angajati sunt ceea ce ne reprezinta si ne propulseaza in viitor.Meli Melo le oferă angajaţilor posibilitatea de a-şi descoperi şi dezvolta potenţialul, construindu-şi cariera pas cu pas.Promovam din interiorul organizatiei oameni care au crescut impreuna cu noi si angajam din exterior oameni cu care sa construim in continuare universul Meli Melo.Este rasplatita increderea si fidelitatea echipei, deoarece pentru noi, Meli Melo înseamnă dezvoltarea carierei, nu un simplu job!
Expirat
Consultant vanzari  -  SC MELI MELO FASHION SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close