Consultant Financiar Independent

Oraș de lucru
Nivel carieră
Studii
Departamente
Salariu 500 - 5000 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Căutam persoane, cu sau fără experiență în domeniul financiar sau domeniul vanzarilor (inclusiv studenți sau masteranzi), care doresc să devină consultanți financiari independenți și care doresc să își formeze propriul business de succes.

Descrierea jobului

Oferim acces gratuit in seminariile noastre de formare profesionala (online); fiecare persoana va beneficia de un coach cu experienta care il va ajuta sa dobandeasca skill-urile necesare si sa isi construiasca un plan personal catre atingerea obiectivelor avand la dispozitie un plan de cariera pe care se va construi planificarea. Fiecare persoana v-a face parte dintr-o echipa, condusa de un manager.

Precizăm că suntem în căutare de persoane interesate de carieră, cu spirit antreprenorial și dispuse de eforturi pentru a își atinge țelurile în viață. Nu este necesară experiență în domeniul finanțelor sau in domeniu vanzarilor. Doritorii trebuie să aibă noțiuni de bază în utilizarea computerului și acces la internet întrucât toata activitatea (interviuri, module de instruire, colaborarea în cadrul echipelor și cu clienții) se va face online.

Descrierea companiei


Persoanele selectate vor participa la programe de instruire ce vor fi anuntate in momentul contactului telefonic managerul; Instruirea este gratuită și seminarele vor avea loc de 2 ori de săptămână, online. Pe parcursul sau la finalul instruirii, participanții validați vor deveni colaboratori prin contracte de mandat.

Vă rugăm să rețineți că NU oferim joburi cu orar fix și salariu fix iar veniturile câștigate au la baza planul de carieră al companiei.

Publicat 20 oct. 2021 Reactualizat 17 nov. 2021 Expiră 19 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos