Consilier vanzari - Fashion House PALLADY

SC Penti World SRL
3 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

 • Cel puțin liceul , preferabil facultate / absolventi universitate,
 • utilizarea eficientă a programelor MS Office,
 • obiectiv: carieră in comerțul cu amănuntul,
 • ınsusırea principiuluı de satisfacere a clienților,
 • deschidere catre schimbare, avand ca rezultat dezvoltarea abilităților de comunicare,
 • munca in echipa,
 • pozitiv, energic, prietenos,
 • cunostinte despre moda si intretinere personală,
 • Program flexibil

Descrierea jobului

 • consiliaza clientii in alegerea produselor, cu initiativa, prin recomandari individualizate
 • indeplineste planul de vanzari, in conformitate cu standardele de calitate ale companiei
 • promoveaza produsele, serviciile si ofertele companiei si participa direct la fidelizarea clientilor - desfasoara activitati de gestionare a marfii : receptie, incasare, retururi, rapoarte periodice, stocuri, inventare
 • participa la activitati administrative - aprovizionarea de marfa, amenajarea vitrinelor, mentinerea curateniei in magazin
 • se informeaza permanent despre produsele comercializate in magazin si despre noutatile din domeniu
Beneficii :
- pachet salarial motivant (salariu fix+comision, target, discounturi, ​Tichete de masa, zile de weekend lucrate platite)
- se asigura training de pregatire pe postul ocupat in raport cu specificul activitatii desfasurate.
- posibilitati de dezvoltare a unei cariere in domeniu si de promovare in functii superioare pentru cei care au demonstrat initiativa, implicare in atingerea obiectivelor si abilitati de leadership.
- avantajul de a lucra intr-un mediu dinamic, placut, feminin

Descrierea companiei

Povestea Penti a inceput in anul 1950 la Istanbul ca doua companii separate, unite in anul 1970 sub o singura marca - Öğretmen Çorap. Dezvoltarea fost urmata de lansarea unitatii de productie in Bayrampasa, Istanbul, iar in anul 1984 compania si-a schimbat numele din Öğretmen Çorap in Penti. In decursul anilor, am acumulat experienta si am continuat cresterea in activitati de productie si vanzare cu amanuntul, extinzandu-ne oferta de imbracaminte pentru picioare ce se adreseaza femeilor si fetelor, cu sosete pentru barbati, imbracaminte de casa si imbracaminte activa, intima si de plaja. In prezent, suntem liderul marcii de hoisery din Turcia cu o cota de piata de peste 40%.

Ne mandrim cu o productie anuala de 80 de milioane de perechi – productie complet integrata incepand cu fire si sfarsind la magazinul cu amanuntul. In prezent, detinem magazine in cele mai prestigioase centre comerciale si strazi - 300 de magazine in Turcia, !06 de magazine in 29 de tari si exporturi in 43 de tari. Numarul magazinelor Penti este in continua crestere si completat de birouri de vanzari situate in Regatul Unit, Romania, Ucraina si Spania.

In fiecare saptamana, ne innoim produsele Penti si oferim persoanelor din numeroase nationalitati, produse de o calitate superioara si in conformitate cu asteptarile consumatorilor. Obiectivul Penti este sa ne consolidam pozitia de lider pe piaia articolelor de imbracaminte si sa obtinem aceeasi conducere in domeniul vanzarilor cu amanuntul si al vanzarilor de plaja. Suntem al doilea mare producator din Europa si furnizorul mai multor marci cunoscute din lume, fapt pentru care depunem toate eforturile sa ne pastram pozitiile fruntase si sa oferim clientilor produsele dorite la o calitate excelenta. Ne straduim permanent sa fim o sursa de incredere, admiratie si fericire pentru clientii nostri, imbunatatim viata femeilor cu produsele si serviciile Penti si le ajutam sa treaca prin experiente care le fac sa se simte cele mai speciale.

Daca iti doresti o cariera de succes in cadrul unui brand de incredere, esti inovator, social si dinamic, te ateptam sa faci parte din echipa Penti.

Publicat 18 Mart. 2023 Expiră 17 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.