CNC Programator/Operator in Finlanda

Kipina HRM RO S.R.L.
40 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Kipina HRM RO caută programatori CNC pentru lucrul în Finlanda. Posturile se află în fabrici/orașe diferite, pe teritoriul Finlandei.

Specificații și cerințe:
- Experiență în utilizarea mașinilor CNC minim 3 ani;
- Detalii despre toate centrele CNC cu care ați lucrat (tipul de CNC: strung, freză, centru de prelucrare) și sistemul dе operare utilizat pe fiecare (Fanuc, Mazak, Heidenhein, Okuma, Siemens etc);
- Detalii precum materialele utilizate (oțel, aluminiu, lemn etc), toleranțele cu care ați lucrat (microni, zecimi, sutimi), mărimea pieselor produse și tipul dе producție (ex. prototip, serie mică, serie mare etc) sunt foarte importante și sporesc șansele de a fi selectat!
- Informații privind nivelul de programare pe mașinile CNC;
- Cunoștințele CAD/CAM sunt un plus;
- Cunoștințe desen tehnic;
- Limba engleză la nivel intermediar, cel puțin.

Atenție! Vă rugăm să vă asigurați că în CV apar informații privind foștii angajatori și perioadele corespunzătoare, mașinile CNC utilizate și sistemul de operare de pe fiecare.
Mulțumim pentru înțelegere!

Descrierea jobului

Lucrul presupune sarcini de programare și operare a frezelor, strungurilor și centrelor de prelucrare CNC.
Majoritatea contractelor sunt pe termen lung iar lucrul se face, de obicei, în două schimburi. Se oferă bonusuri, în funcție de schimbul lucrat.
Ne ocupăm de efectuarea demersurilor necesare pentru închirierea unei locuințe la un cost cât mai avantajos și oferim suport în ceea ce privește integrarea în sistemul finlandez.
Salariile diferă în funcție de locație, respectiv fabrica unde veți lucra și sunt cuprinse între 17€/h și 21€/h brut pentru programatori, 15€/h și 17€/h brut pentru operatori, sau mai mult. Salariul net estimativ se încadrează între 2000 – 2200 €/lună (operatori), 2200 – 2700€/lună (programatori) și crește în funcție de bonusuri și orele lucrate.
Returnăm costurile de călătorie spre Finlanda, de până la 250€, după împlinirea perioadei de probă, în baza biletelor și documentelor de călătorie păstrate.
Așteptăm CV-urile dvs. în limba ENGLEZĂ pe adresa de e-mail la: marlena.chiriac@kipinahrm.eu.

Vă dorim mult succes!

Descrierea companiei

Kipina HRM RO face parte din grupul Henkilöstövuokrausyhtiö Kipinä Oy, care este o agenție internațională de recrutare și angajare. Aceasta operează, în principal, pe piața finlandeză, din anul 2010. Kipinä are companii co-partenere în Polonia, Slovacia, Bulgaria și România, precum și propria sa agenție de recrutare și angajare în Polonia, Ilves Sp. z o.o.

Oferim servicii de recrutare personalizate pentru companii din diverse industrii. Suntem membri ai Asociației Agențiilor Private de Angajare din Finlanda (HPL), care ne asigură că suntem un partener de încredere pentru angajatori și angajați.

Publicat 16 Mart. 2023 Reactualizat 30 Mart. 2023 Expiră 15 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.