Companie nouă? Primești un   Anunț Business cu actualizare săptămânală Gratuit (€229)
Gratis

CHEF/MANAGER DE TURA/ AJUTOR BUCATAR

ASTER PREMIUM SRL
3 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

BLACK WOLF DORESTE SĂ ISI MARESCA ECHIPA CU PERSOANE
- responsabile,
- harnice ,
- cu spirit de echipa,
- persoane capabile in organizarea bucătăriei si a personalului.
- cu initiativa
- dedicate
- având cunoștințe in industria alimentara

Descrierea jobului

RESPONSABILITĂȚILE CHEFULUI:
Principalele responsabilități pe care le vei avea ca bucătar sunt:
Prepararea diferitelor mâncăruri (aperitive, feluri principale, deserturi);
Să te asiguri că ingredientele sunt proaspete și de calitate;
Să cântărești și să combini ingredientele conform rețetelor;
Să prepari mâncărurile din meniul stabilit de managerul localului;
Să coci, să fierbi, frigi sau să prăjești cărnuri și legume;
Să aranjezi mâncarea în farfurii și să respecți porțiile de mâncare;
Să te asiguri că ai tot echipamentul necesar la îndemână;
Să te asiguri că vesela și zona de lucru sunt curate și că sunt respectate regulile de igienă;
Să faci lista pentru aprovizionarea cu alimentele necesare;
Să coordonezi activitatea ajutorului de bucătar;
Să te asiguri că toate ingredientele sunt păstrate și gătite la temperatura potrivită;
Să te asiguri că toate echipamentele funcționează cum trebuie, cuțitele sunt ascuțite, cantitățile de ingrediente sunt suficiente, etc;
Să urmărești etapele de preparare a mâncărurilor;
Să folosești cantitățile potrivite pentru condimentarea și prepararea alimentelor;
Să știi cum să folosești echipamentele și ustensilele pentru gătit;
Să guști mâncarea și să te asiguri că are gustul potrivit;
Să discuți și să stabilești împreună cu managerul localului meniul.


RESPONSABILITĂȚILE AJUTORULUI DE BUCĂTAR :
- participarea la prepararea tuturor produselor
- prepararea de produse dulci , salate, croissante, produse reci
- pregătirea alimentelor pentru prepararea produsului final



RESPONSABILITĂȚILE MANAGERULUI DE TURĂ :
- Preluarea comenzilor de bauturi alcoolice si nealcoolice, cafea, specialitati de cafea, amestecuri de bauturi racoritoare si alcoolice intr-o maniera eficienta si profesionista, direct de la ospatarii care servesc la mese, dar si de la clienti;
- Acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
- Cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la toate felurile de bauturi.
- Servirea exemplara a clientilor;
- sa marcheze nota de comanda si sa o inainteze dupa caz la bucatarie pentru mancaruri si bar pentru bauturi, tigari, etc
- sa serveasca clientul in timp optim si sa ofere o calitate deosebita servirii ;
- sa inchida nota de comanda prin emiterea bonului fiscal ;
- sa inmaneze bonul fiscal clientului ;
- sa incaseze corect valoarea bonului fiscal ;
- sa efectueze stornarile de comenzi numai pentru motive obiective si sa fie semnate de bucatar sau barman, dupa caz si, de administratorul societatii pentru verificare si aprobare.
- sa efectueze stornarile de bonuri fiscale numai din motive obiective si sa le predea in exemplar original la biroul contabilitate insotite de procesul verbal prin care se motiveaza stornarea.
- sa intocmeasca sau sa se adreseze biroului de contabilitate pentru intocmirea facturilor fiscale pe baza bonurilor fiscale la cererea clientului indiferent de valoarea bonului fiscal.
- sa cunoasca si sa intretina regulile de igiena si curatenie la locul de munca.
- Sa serveasca bauturi în locurile destinate pentru consumul acestora, adica la bar si la mese, cu respectarea retetarului propriu al unitatii.
- Sa intretina, sa verifice si sa administreze corect stocul de bauturi alcoolice, nealcoolice, cafea, fructe si alte ingrediente folosite la bauturi;
- Sa se asigure ca fructele si celelalte ingrediente folosite la bauturi sunt pastrate in conditii corespunzatoare;
- Sa verifice in permanenta, la fiecare intrare in tura, termenul de valabilitate al tuturor bauturilor alcoolice si nealcoolice, al ingredientelor, etc, care se afla pe stocul sau.
- Sa anunte cu cel putin 30 de zile inainte de expirarea termenului de valabilitate seful de sala pentru a putea fi informata conducerea unitatii asupra acestei situatii;
- Sa intretina echipamentul de bar: aparate, shakere, mixere, lingurite, etc.;
- Sa cunoasca si respecte regulile de igiena si de curatenie la locul de munca;
- Sa sa inscrie banii pe care ii detin in Registrul de bani personali la intrarea in tura;
- pregateste materiile prime necesare bucatariei, si o trimite la comanda contabila
acestea de la furnizorii conveniți;
- eticheteaza produsele finite cu data de fabricație și data de expirare;
- coordoneaza echipa de bucatarie din subordine.

Descrierea companiei

Primul restaurant Black Wolf din Romania s-a deschis la Oradea!
Black Wolf vine cu un concept nou in ceea ce priveste restaurantul, deoarece totul se pregateste in fata clientului. In local sunt 3 insule: Cafea, Paste&Pizza si Desert. Aici mai gasesti produse racoritoare gama Plose, dar si un loc de joaca pentru copii.
Black Wolf aduce noutati si in materie de preparate.
Cafea de origine, preparata in diferite tipuri de extractie, cum ar fi Aeropress, V60, Cold Brew, French press, Chemex, Water dripper, Syphon, Moka, Napoletana sau Espresso.
Cafeaua Costadoro, cu o istorie impresionanta, originara din Torino, este una dintre cele mai bune cafele din lume.
Pizza este atent pregatita si vine cu o surpriza: poate fi cu blat negru, multicereale sau clasic. Doar la Black Wolf gasesti acest produs!
Pastele artizanale, aduse direct din Italia, pot fi combinate cu diferite sosuri, gatite in retete italiene.
Clatitele home-made sunt megadelicioase si pot fi un excelent mic dejun, bruch, pranz su chiar cina.In plus, la Black Wolf, comanzi in baza unui card pe care il primesti la intrarea in local. Cu acesta se inregistreaza ceea ce consumi si platesti abia la iesire.

Publicat 19 Mart. 2024 Reactualizat 19 Mart. 2024 Expiră 18 Apr. 2024
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Vezi politica noastră de cookies.