Companie nouă? Primești un Anunț Business cu actualizare săptămânală Gratuit (€249)
Gratis
Joburi
Cariera
Te joci?
Salarii
Ofertă Companii
Cont nou
roen

Bucatar - Sufra 184 Bistro, Sanpetru

LEMPES SOCIAL S.R.L.
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Pentru noi persoana ideala, inainte de calitatile unui bucatar, da dovada de atitudine prietenoasa si calma. Munca in echipa si colectivul sunt prioritare pentru noi si primimm cu bratele deschise persoanele care isi doresc sa vina la locul de munca cu placere, intr-un mediu pozitiv si organizat.

Daca reusim sa intalnim pe cineva care se aliniaza mentalitatii noastre, calitatile necesare postului de bucatar sunt bine cunoscute: atentia la detalii, organizarea, atat personala cat si a bucatariei, respectarea cu strictete a normelor de igiena si de siguranta HACCP (pentru noi curatenia este la loc de cinste, ne mandrim cu un loc curat si igienic, in fiecare zi), respectarea si dezvoltarea retetarului cu consecventa, dar in acelasi timp cu apreciere pentru creativitate (ne luam libertatea de a pregati preparate speciale zilnice sau saptamanale, atunci cand bucatarul simte nevoia, sau este curios sa incerce retete noi).

In concluzie, pentru noi este foarte important sa ne gasim colegi care sa isi doreasca un mediu de lucru placut, distractiv si stabil. Jobul implica perioade calme, in care avem timp sa ne pregatim necesarul pentru zilele aglomerate, dar si perioade in care avem ocazia sa testam procedurile implementate, in rulaj mare.

Descrierea jobului

Meniul nostru este unul simplu, redus, cu tematica de bistro. In orice moment avem maxim 10/12 produse pe meniu, constand in 3/4 burgeri, 3/4 retete de paste, BBQ ribs si o supa crema facuta zilnic. Pe langa meniul standard, bucatarul poate pregati retete in regim de "specials": numar limitat de portii dintr-un anumit preparat, ocazional. Ne dorim sa pastram cat de mult din creativitatea fiecaruia, asa reusim sa ne pastram un sentiment cat mai autentic si natural.

Rutina implica pregatirea coastelor de porc la cuptor, sosului ragout pentru pastele bolognese si carnea pentru pulled pork. La nevoie se pregatesc ceapa murata si dulceata de rosii pentru burgeri si sosul pentru pastele quattro formaggi.

Pe langa servirea a la carte, se organizeaza si evenimente de maxim 25-30 de persoane, situatie in care pregatim platouri italiene de mezeluri si branzeturi, dar si platouri din preparate calde.

In afara responsabilitatilor culinare, bucatarul trebuie sa aiba in vedere necesarul bucatariei, si sa organizeze liste pentru aprovizionare. Pentru eficientizarea necesarului, bucatarul poate fi in comunicare directa cu furnizorii, dar se pot intocmi si liste care sa fie transmise mai departe.

Descrierea companiei

Sufra 184 este un restaurant de familie, deschis pentru comunitate cu prietenie si ospitalitate. Ne dorim sa oferim experienta vizitei unor prieteni, deschisa si relaxata, cu preparate din ingrediente de calitate.
Bistro-ul nostru a avut norocul sa aiba un inceput foarte bun, fiind imbratisati atat de comunitatea din jurul nostru, cat si de oaspeti din tot Brasovul. Am inceput activitatea in regim de cafenea de specialitate, cu prajituri artizanale, iar din Septembrie 2024 am deschis si bucataria, cu dorinta de a pregati un meniu simplu si calitativ. Recent am inceput sa dezvoltam si partea de mic dejun, si brunch, iar acum suntem in cautare de bucatar pentru meniul principal.
Publicat 15 Sept. 2025Reactualizat 22 Sept. 2025Expiră 15 Oct. 2025
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Vezi politica noastră de cookies.