Publicat 04 Ian 2019 | Reactualizat 18 Ian 2019 | Expiră 03 Feb 2019

BIOLOG (CITOLOGIE)

2 posturi

Candidatul ideal

Candidatul/a va fi o persoana implicata, motivata, cu abilitatea de a asimila si de a invata rapid un soft specializat pe activitatea unui laborator cito-genetic, va putea lucra pe aparatura medicala de ultima generatie, va fi in permanent autodidact si se va tine la curent cu noutatile domeniului sau de activitate, va fi un bun comunicator si va avea sprit organizatoric in cadrul departamentului in care lucreaza.

- Absolvent de studii de specialitate - Facultatea de Biologie si a masterului in domeniul medical);
- Experienta relevanta procesare probe de citologie cervico-vaginala in mediu lichid si in interpretarea lamelor de citologie cervico-vaginala, in cadrul unul departament de Citologie;
- Bun utilizator al computerului;
- Certificat membru OBBCSSR.

Descrierea jobului

- Procesarea probelor de citologie cervico-vaginala in mediul lichid;
- Interpretarea lamelor de citologie cervico-vaginala, in cadrul dep. de Citologie.

Descrierea companiei

Synevo este liderul în diagnostic de laborator în România și oferă peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2017, Synevo România administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 78 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând aproape 15 milioane de teste. Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com).

Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro.

BIOLOG (CITOLOGIE)  -  SYNEVO ROMANIA