Publicat 08 Iun 2018 | Expiră 09 Iul 2018

BARISTA Handsome Monk Coffee House

2 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Daca te simti pregatit sa pornesti intr-o noua aventura, sa faci parte dintr-o echipa solida, implicata 100%, formata din oameni entuziasti, de abia asteptam sa te cunoastem!

Cautam o persoana proactiva, familiara cu lucrul in echipa, sociabila, dornica de dezvoltare pe plan profesional, cat si personal.

Descrierea jobului

Handsome Monk Coffee House este in plina expansiune, luna aceasta deschizand a doua locatie in Bucuresti, pe Calea Victoriei, o zona traficata de foarte multi turisti. Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational reprezinta un avantaj in obtinerea job-ului.

Experienta in domeniu nu este un criteriu eliminator, insa constituie un avantaj. Prima etapa dupa angajare consta intr-un training de pregatire profesionala de 2 saptamani, sustinut de Master Barista.

Job-ul de Barista intr-o cafenea in regim Self-Service consta in preluarea comenzilor, prepararea bauturilor pe baza de cafea si nu numai, debarasarea meselor si curatenia in bar.

Beneficii:
- salariu atractiv
- tichete de masa
- decontarea transportului
- alte beneficii;

Descrierea companiei

Am fost curioşi. Am călătorit. Am descoperit. Şi nu ne-am oprit aici. Ne-am propus să împărtăşim acest dar minunat oferit de natură, să o facem în moduri cât mai originale, având tot timpul în minte, însă, rădăcinile cafelei. Prin întoarcerea la origini, dorim să redăm atmosfera acelor vremuri, să ne transpunem într-o altă dimensiune, să ne bucurăm împreună de experienţe autentice, înconjurându-ne cu elemente naturale, desprinse, parcă, din vremea strămoşilor noştri.

Expirat
BARISTA Handsome Monk Coffee House  -  PROCAFFEINATORS SRL