Publicat 07 Mai 2021 | Reactualizat 04 Iun 2021 | Expiră 07 Iun 2021

Assistant Department Manager Main Cash Administration

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.

Assistant Department Manager Main Cash Administration
EMPLOYMENT
Permanent contract full-time
START
as of now
COMPANY
Peek & Cloppenburg S.R.L.
CONTACT PERSON
Teresa Fiedler
LOCATION
Romania
Peek & Cloppenburg is an international fashion retailer with around 140 stores across 15 European countries. We offer a wide range of high-quality products and exceptional customer service. As a family-run business for 120 years, we provide our employees with a safe and dynamic working environment and long-term career prospects. We combine the best of both worlds: reliability with innovation, a focus on key figures with an awareness of trends, personal responsibility with a strong team spirit & so much more. Become part of our group of companies and start your career at Peek & Cloppenburg.

YOU WILL BE RESPONSIBLE FOR

Joint leadership of the team
Responsibility for cash accounting including handling and entering daily proceeds
Ensuring proper checkout procedures and working at the cash desk
Providing administrative support to management
Managing customer complaints

WE ARE LOOKING FOR

Successful completion of a business administration qualification, preferably graduating from a university
Proven practical experience, preferably in the retail and/or service sector will be considered an asset
Very good knowledge of German and/or English
General business and numerical understanding
Strong organizational skills as well as strong customer- and service-orientation
High level of commitment, initiative and hands-on approach

WHAT WE OFFER

Personal and professional development
Individual career planning
A dynamic working environment based on teamwork and individual responsibility
The security of a traditional family company
Employee discount in P&C stores
Company sponsored health insuranceMORE INFORMATION career.peek-cloppenburg.com


Inspirat de modă și motivat de succesLa Peek & Cloppenburg combinăm multe - poate neașteptate - calități: nu suntem doar un retailer de modă, ci proiectăm și producem propriile mărci - de la masa de desen până la prezentarea finală a produselor. În peste 140 de magazine și în sediile companiei noastre din Düsseldorf și Viena, aproximativ 16.000 de angajați cu o gamă largă de specialități fac tot posibilul pentru piețele din 15 țări.În consecință, la P&C veți găsi diversitate unică și trebuie să vă confruntați cu noi provocări personale.Cum este să lucrezi la Peek & Cloppenburg? Toți cei care lucrează la Peek & Cloppenburg vor veni în curând să aprecieze amestecul nostru distinct de colegialitate și mentalitate practică. Lucrăm împreună cu dăruire și pasiune.Spiritul de echipă este la fel de important pentru noi ca performanța înaltă, angajamentul individual și dorința de a-și asuma responsabilitatea. În plus, oferim un program divers de dezvoltare personală fantastică și oportunități de îndrumare, posibilități de rețea, precum și beneficii care depășesc cu mult pregătirea profesională și salariul dvs. Acestea includ o reducere a angajaților, modele pentru îmbinarea vieții de muncă și de familie și o gamă largă de oferte de cultură, fitness și sănătate.Posibilitățile de formare și carieră la Peek & Cloppenburg. Sarcini diverse, responsabilitate mare, ierarhii plate: Peek & Cloppenburg este un angajator foarte atractiv într-un sector dinamic. Indiferent de programul pentru care optați, începerea activității la P&C vă oferă o mare varietate de oportunități de dezvoltare și perspective de carieră la toate nivelurile.Pentru studenți și absolvenți: Programul stagiar Stagii studențești Pentru profesioniști: Program de gestionare a magazinului Vânzări de intrare directă: Director general de vânzări, director de departament, asistent manager de asistență, asistență de vânzări Poziții la sediul direct la intrare Mai multe: https://career.peek-cloppenburg.com/
Ai aplicat
Expirat
Assistant Department Manager Main Cash Administration  -  Peek & Cloppenburg

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close