Publicat 30 Mai 2007 | Reactualizat 28 Iun 2007 | Expiră 30 Iun 2007

ASISTENT SERVICE

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Abilitati tehnice,
- Experienta de minim 6 luni in relatiile cu clientii,
- Bune cunostinte operare PC (Word, Excel).

Descrierea jobului

- Insusirea caracteristicilor tehnice ale aparatelor (pda-uri, smartphones),
- Asigurarea asistentei tehnice si service-ul pentru aparatele vandute,
- Evidenta/Inregistrarea documentelor pentru service in baza de date,
- Testarea terminalelor preluate in service,
- Mentinerea evidentei garantiilor acordate clientilor.

Descrierea companiei

AROBS (www.arobs.com/www.arobs.ro) activeaza in domeniul dezvoltarii solutiilor software atat pentru piata romaneasca cat si pentru cea externa din 1998, avand sediul central in Cluj-Napoca si filiala in Bucuresti. AROBS este o firma dinamica fiind formata acum din peste 80 de profesionisti. Nucleul echipei ARoBS este alcatuit din programatori/analisti programatori cu un grad ridicat de calificare si experienta in lucrul cu cele mai noi tehnologii: .Net, Java (J2EE), C#, C++ si dezvolta solutii software complexe precum: aplicatii pe terminale mobile (Palm/Windows/Symbian), aplicatii GPS localizare flota, aplicatii e-banking, aplicatii pentru sisteme de navigare mobile, aplicatii grafice pe Macintosh etc. AROBS si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca de IT prin incheierea unui parteneriat strategic cu grupul finlandez Hotelzon – lider mondial in rezervari hoteliere si aplicatii software destinate industriei hoteliere. AROBS este business partner IBM si partener certificat Microsoft si membru in ambele asociatii de software: ANIS si ARIES.
ARoBS este certificata ISO 9001:2000.

La AROBS vei avea parte de un mediu de lucru placut, o atmosfera calda si colegiala si proiecte challenging de mare anvergura, cu o continuitate asigurata.

Daca vrei sa iti pui in valoare profesionalismul si expertiza sau sa dobandesti expertiza, daca iti plac provocarile si vrei sa iti construiesti o cariera de succes intr-o firma ce incurajeaza performanta, initiativa, spiritul de echipa, comunicarea trimite un CV la [email protected] Pentru mai multe detalii despre compania noastra vizitati www.arobs.ro; www.arobs.com.

Expirat
ASISTENT SERVICE  -  AROBS Transilvania Software

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close