Publicat 06 Mar 2019 | Expiră 06 Apr 2019

Asistent Manager

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal

Reciclad OR cauta o persoana organizata si cu excelente abilitati de comunicare si planificare in rolul de "Asistent manager" pentru a se alatura echipei din Bucuresti, avand misiunea de a mentine un flux comunicational interdepartamental continuu si eficient si de a asista Directorul Executiv in activitatea zilnica.

Pentru a avea succes in acest rol, este necesar sa ai cunostinte bune de limba engleza si studii superioare finalizate (ASE, Bucharest Business School, Facultatea de Management, REI- reprezinta un avantaj).

De asemenea, ne dorim sa ai:)

Cunoştinţe foarte bune de MS Office
Cunostinte basic de management
Rigurozitate
Capacitate de invatare rapida
Capacitate de organizare a informatiilor si de prioritizare
Capacitate de comunicare facila cu diferiti interlocutoriIn acest rol, vei avea ca responsabilitati zilnice:
organizarea agendei de lucru a Directorului (programare interviuri/ intalniri/ meeting-uri/ evenimente)
traducerea si redactarea diferitelor documente/ pregatirea materialelor pentru meeting-uri, la solicitarea managerului;
colectarea, analizarea si sintetizarea informatiilor necesare pentru intocmirea rapoartelor / prezentarilor solicitate;
pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal sau organizational.
Rolul tau va implica si activitati ad hoc, in care iti vei pune in evidenta creativitatea si aptitudinile de improvizatie si adaptare la diferite situatii, oameni, provocari, intr-un mediu dinamic si deschis spre invatare continua.

Descrierea jobului

Cu o echipă tânară și energică, cu ambiția de a ajuta la o mai bună politică de mediu, cu profesionalism în activitate, o să putem diminua efectele industrializării accelerate din ultimul secol asupra mediului înconjurător și să asigurăm pe toți agenții economici deserviți că au cel mai bun partener în vederea îndeplinirii obligațiilor de mediu.

La noi vei gasi:
Un mediu de lucru prietenos, dinamic si bazat pe performanţă
Flexibilitate, in programul de lucru si in activitati
Posibilitati de dezvoltare profesională si planificare a carierei
Salariu atractiv, bonuri de masa, calculator performant
Expunere la proiecte nationale

Descrierea companiei

Reciclad OR
Viziune. Inovatie. Responsabilitate.
Serviciile viitorului in managementul deseurilor de ambalaje in Romania
Mediul în care trăim reprezintă una dintre responsabilitățile cele mai importante pe care le avem, de el depinzând aproape întreaga noastră viață și, din ce în ce mai mult, viața generațiilor ce urmează.

Industrializarea accelerată din ultimul secol, dezvoltarea și utilizarea tehnologiilor neprietenoase mediului, transporturile pe apă, uscat sau în aer, produc daune naturii, în mare parte ireparabile. Încercările disperate ale omenirii de a reduce poluarea, concretizate prin celebrele acorduri de la Kyoto și mai recent de la Paris, par din ce în ce mai greu de pus în practică.

Societatea modernă, cea în care trăim noi, nu pare a fi îndreptată spre a proteja viitorul, ci mai degrabă pare a-și trăi la maxim, aproape iresponsabil, timpul prezent.

Reciclarea ambalajelor puse pe piață de către comercianți sau producători de bunuri, reprezintă un pas foarte important în a reduce impactul negativ asupra mediului, cauzat de fabricarea lor.

România, în concordanță cu normele Uniunii Europene, a stabilit un set de reguli ce sunt obligatoriu de urmat de către toți generatorii de ambalaje ce își desfasoară activitatea în țara noastră. În acest sens, Organizațiile de Transfer de Responsabilitate (OTR), joacă un rol esențial în a duce la îndeplinire nobila misiunea de a recicla.

RECICLAD'OR, un OTR ce a luat ființă în luna noiembrie a anului 2017, va juca un rol deosebit de important în tot acest lanț al reciclării din România.

Transforma-ti pasiunea in cariera!

Expirat
Asistent Manager  -  Reciclad'OR SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close