Publicat 26 Mar 2019 | Reactualizat 23 Apr 2019 | Expiră 26 Apr 2019

Analist Credite Corporate

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal:

Studii superioare economice absolvite;

Studiile postuniversitare in domeniul Financiar/Bancar;

Obligatoriu, Experienta de minim 2 ani in domeniul analizei financiare a companiilor & experienta pe un post similar

Cunostinte contabile peste medie;

Foarte buna capacitate de analiza si sinteza a indicatorilor financiari;

Bune abilitati de organizare, planificare si comunicare.

Descrierea jobului

Analizeaza afacerea si datele financiare ale clientului, avand ca suport documentatia depusa de catre client.

Intocmeste referatul de credit care cuprinde descrierea tranzactiei si argumentele de sustinere.

Monitorizeaza periodic evolutia afacerii clientului si analizeaza situatia financiara si garantiile clientului

Intervine in colaborarea cu clientul ori de cate ori apar solicitari din partea acestuia sau pozitia bancii se modifica, functie de evolutia relatiei contractuale

Participa la intalnirile cu clientii in etapa de stabilire a necesarului de finantare si negociere a conditiilor de creditare”.

Descrierea companiei

Banca Transilvania (BT) este Banca Oamenilor Intreprinzatori din Romania. Banca se claseaza pe pozitia a 2-a in topul bancilor din Romania, in functie de active. Misiunea Bancii Transilvania este aceea de a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri, prin produse si servicii inovatoare, oferite cu profesionalism.

Istoria BT a inceput in Cluj-Napoca, in 1994, la initiativa unor oameni de afaceri din Cluj. Ideea a fost aceea de a crea o banca locala, un brand de Cluj. Spiritul antreprenorial al fondatorilor a determinat consolidarea pozitiei Bancii Transilvania, intr-o prima etapa in Cluj si, ulterior, la nivel regional si national. Banca si-a orientat la inceput activitatea spre sectorul IMM si, datorita cererii pietei, in scurt timp aceasta a inceput sa se dedice si domeniului retail. In anul 1997, Banca Transilvania a devenit prima institutie bancara din Romania, care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti.

Strategia bancii este sustinuta de actionari puternici, precum: Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, care detine 15% din capitalul social si IFC - Divizia de investitii a Bancii Mondiale.

Expirat
Analist Credite Corporate  -  Banca Transilvania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close