Ajutor Bucatar
Anunț verificat
Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.
Candidatul Ideal
Educație și experiență:
Studii medii
Experiență relevantă de minim 1 an, într-o poziție de ajutor bucătar
Te rugăm să aplici dacă:
- Ești o persoană pasionată de activitatea din bucătărie și comunici foarte bine cu colegii din bucătărie
- Poți să muncești în ture, de sărbători și în weekend-uri – atunci când este necesar
- Te poți adapta la program de muncă: 4 zile de muncă x 10 h, 3 zile libere sau 5 zile de muncă x 8 h, 2 zile libere ( luând în considerare și necesitatea de a lucra suplimentar atunci când este nevoie)
- Poți și vrei să înveți să muncești cu aparatură modernă și ești dispus să înveți să o folosești la capacitate maximă: de asemenea, ești dornic să înveți mereu noi tehnici de gătit
- Ești o persoană responsabilă, dedicată muncii tale, hotărâtă în a duce sarcinile primite până la capăt într-o manieră profesionistă
- Îți place meseria pe care o faci și vrei să o faci la un nivel de excelență
Descrierea jobului
- Să participi la procesul de gătire, conform rețetelor existente și a instrucțiunilor primite din partea Sous Chef si Executive Chef, asigurându-te in permanenta ca respecți normele de igiena si de securitate la locul de muncă, conform legii si a procedurilor interne de lucru
- Să respecți procedurile specifice departamentului și ale hotelului, precum și procesele, procedeele și metodele de lucru comunicate de Executive Chef si Sous Chef
- Să contribui la menținerea standardelor de păstrare și depozitare a produselor, a semipreparatelor și preparatelor alimentare, cu respectarea normelor igienic-sanitare în vigoare, inclusiv etichetarea corectă a preparatelor și păstrarea lor în locurile special desemnate pentru fiecare în parte.
- Să preiei sarcini din partea Sous Chef și Executive Chef, conform planificării zilnice/ săptămânale a evenimentelor și în acord cu viziunea și valorile hotelului
- Să te asiguri că respecți instrucțiunile din partea Sous Chef si Executive Chef in ceea ce privește standardele hotelului legat de rețetele, prezentarea produselor, gustul acestora precum și porțiile servite, precum și în ceea ce privește depozitarea, păstrarea materiilor prime, a produselor, etc
- Să identifici și să folosești corect ingredientele de gust, să realizezi gustări calde și reci, conform instrucțiunilor primite și conform standardelor de calitate
Descrierea companiei
Radisson Blu Hotel Cluj, este primul hotel de 5* cu o franciză internațională din orașul nostru și are 149 de camere de diverse tipuri, de la camere standard și superioare, la apartamente și zone VIP, două restaurante, un bar cosmopolit, o sală ballroom și 5 sali de meeting.
Situat în zona centrală, istorică, lângă stadionul Cluj Arena, Sala polivalentă și la intrarea in Parcul Central, dar totuși la distanță de o plimbare de centrul vechi, locația hotelului este unică și perfectă.