Agent Vanzari

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu 500 EUR
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Ne marim echipa!
Compania noastra angajeaza viitori manageri!

Candidatul ideal:
Daca esti o fire pozitiva,sociabila,ambitioasa si dornica sa cresti in cadrul unei companiide succes si esti in cautarea unui loc de munca stabil,iti plac provocarile,vacantele si munca in echipa,atunci esti candidatul perfect pentru noi.
Nu este necesara experienta,stai linistit totul se invata atat timp cat este ambitie si motivatie.Trebuie doar sa detii permis de conduceere si sa-ti doresti sa faci parte din echipa noastra,de restul ne ocupam noi!

Ce oferim:
Beneficiezi de salariu fix si bonusuri din vanzare+bonusuri pentru performanta si cel putin 5 vacante pe an atat in tara cat si in strainatate.
Dezvoltare profesionala sustinuta de programe de pregatire permanenta.
Posibilitatea de a promova in cadrul companiei printr-un program de promovare permanenta vizand urmatoarele pozitii,incepand cu pozitia de agent vanzari.....team leader.....sales manager!

Descrierea companiei

Companie cu o experienta vasta de 107 ani la nivel mondial,de 30 de ani in Romania cu reprezantante deschise in mai multe orase.
Daca te-am facut curiosa , trimite-ne un CV in privat sau ne puteti contacta la numarul de telefon: 0720339338.
Te asteptam cu drag in echipa noastra !
Succesul este o calatorie,nu o destinatie.Exista mai multe definitii ale succesului,insa definitia succesului este personala!

Publicat 8 sept. 2021 Reactualizat 8 oct. 2021 Expiră 8 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos