Agent Imobiliar

Ymp Imobiliare S.R.L.
4 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Ce dorim de la tine:

- să fii o persoană căreia îi place munca în echipă;
- să înțelegi că rezultatele nu sunt fructul norocului și al șansei sau conjuncturii favorabile decât ca excepție – ca regulă, rezultatele excelente vin din multă muncă, perseverență, organizare, gândire, energie canalizată corect;
- să fii o persoană puternică, capabilă, ambițioasă;
- să știi ce vrei de la viață și să îți dorești să te dezvolți continuu și să înțelegi că aceste lucruri nu vin de la sine ci ține de tine să faci să se întâmple;
- să fii o persoană plină de bucurie și entuziasm în general;
- să îți pese de oameni și de visele lor, de nevoile lor;
- să fii o persoană educată, absolventă de studii superioare, inteligentă;
- să îți placă să fii îngrijit / îngrijită, să înțelegi că doar „școala vieții” nu mai este de ajuns în 2023 pentru a reuși, ci este nevoie de bun simț și responsabilitate față de colegi și clienții cu care vei intra în contact.


Nu aplica pentru acest post dacă:

- îți dorești un loc de muncă, orice loc de muncă fără să înțelegi ce presupune;
- dacă nu ai un plan de dezvoltare personală și financiară;
- dacă nu vrei să faci o super-schimbare în viața ta în bine;
- dacă nu îți place să câștigi bani mulți ca un scop prioritar. Oamenii care nu sunt motivați de bani sau declară astfel mințindu-se pe ei înșiși pentru a-și suporta propria incapacitate, nu vor deveni niciodată liderii acestui domeniu.
- nu aplica pentru acest post dacă ești un tânăr absolvent / tânără absolventă care efectiv nu știe încotro să o apuce și de unde să înceapă. Ne plac tinerii hotărâți, isteți, siguri pe ei și pe ce vor de la viitorul lor.

Cei care reușesc în imobiliare sunt cei mai bine plătiți oameni dar și cei mai harnici și determinați. Dacă ești doar talentat, dar nu ești prea harnic, ai de schimbat ceva repede căci munca bate talentul și nu invers.

Iată câteva citate despre imobiliare scrise de cei mai de succes oameni ai lumii:

"Atenţie, un lucru pe care îl spun tuturor este să înveţe imobiliare. Repetaţi după mine: imobiliarele îmi dau cel mai mare câştig, cea mai mare valoare şi cel mai mic risc." – Armstrong Williams

"90% din toţi milionarii devin astfel prin deţinerea de bunuri imobiliare." – Andrew Carnegie.

"Ca să ai succes în imobiliare, trebuie să urmăreşti întotdeauna şi în mod constant, să pui interesul clientului tău pe primul plan. Când faci asta, nevoile tale personale vor fi îndeplinite la un nivel superior celui pe care l-ai fi crezut vreodată." – Anthony Hitt

"Cele mai mari averi din America au fost făcute cu pământ." – John D. Rockefeller

"Tânărul înţelept sau salariatul înţelept de astăzi îşi investeşte banii în imobiliare.” – Andrew Carnegie


Dacă vrei să ne vezi echipa poți accesa site-ul agenției https://www.imperiaimobiliare.ro sau poți urmări un clip video cu agenția noastră https://www.youtube.com/watch?v=m5VgyYqXu_s&t=6s.

Solicitam ca CV-ul sa contina si fotografie recenta cu tine si il poti trimite fie la adresa de email: office@imperiaimobiliare.ro fie in fizic la adresa sediului nostru din strada Moara de Vant nr 159, Iasi.

Descrierea companiei

La 15 ani de prezenta activa si stabila pe piata imobiliara ieseana, Imperia Imobiliare recruteaza si selecteaza candidati pentru extinderea echipei de consilieri imobiliari.

Suntem o echipa tanara si dinamica in care vei gasi un mediu de lucru performant dar si provocator, adecvat dezvoltarii profesionale si personale.

Publicat 3 Mart. 2023 Reactualizat 25 Mart. 2023 Expiră 2 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.