Publicat 19 Iul 2019 | Reactualizat 16 Aug 2019 | Expiră 19 Aug 2019

Agent de vanzari Sibiu - Perioada Determinata

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii medii/ superioare;
- Cel putin un an experienta in industria farma;
- Experienţa pe o pozitie similara in vanzarea si distribuţia produselor farmaceutice reprezinta un avantaj;
- Abilitati de intelegere a nevoilor specifice clientilor;
- Persoana orientata spre atingerea obiectivelor;
- Permis de conducere categoria B

Descrierea jobului

- Asigură o prezenţă constantă a produselor, pentru toţi clienţii din zona sa şi urmăreşte evitarea situaţiilor ‘‘Out of stock‘‘;
- Viziteaza toţi clienţii din zona pe care o are in responsabilitate, în concordanţă cu ruta şi frecvenţa de vizitare stabilită (săptămânal);
- Urmăreşte să construiască o relaţie de afaceri pe termen lung cu toţi clienţii din zona sa;
- Desfăşoară activităţi de merchandising;
- Colaborează cu Reprezentantii Medicali din teritoriu, în scopul introducerii pe piaţă a produselor noi, în promovare, urmărind creşterea generală a vânzărilor.

Descrierea companiei

Terapia - a SUN PHARMA Company este cea mai mare companie de medicamente generice din Romania .Sun Pharma este a cincea cea mai mare companie de produse generice și specializate din lume și prima companie farmaceutică din India, cu o prezență globală în 65 de piețe și produse comercializate în peste 150 de țări.

Compania ofera un portofoliu solid și extins de produse generice și specializate, aducând beneficii pacienților din întreaga lume. În același timp, Sun Pharma se remarca prin resursele ei multiple, tehnologia avansată și capacitățile de producție de ultimă generație.

Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie unde gasesti mediul cel mai potrivit pentru dezvoltarea ta si unde poti intalni toate ingredientele care sunt importante pentru tine ca sa fii multumit si implinit pe plan profesionala? Alege PROVOCAREA, alatura-te echipei Terapia - a SUN PHARMA Company, iar noi te asiguram de suportul nostru continuu pentru dezvoltarea ta ulterioara!

www.sunpharma.com

Expirat
Agent de vanzari Sibiu - Perioada Determinata  -  Terapia - a SUN PHARMA Company

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close