Publicat 26 Oct 2007 | Reactualizat 24 Nov 2007 | Expiră 26 Nov 2007

AGENT DE ASIGURARI OBLIGATORII DE LOCUINTE

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Orice persoana activa, indiferent de varsta (peste 18 ani), care doreste sa obtina un venit suplimentar garantat fara a avea constrangerea unui program de lucru fix si fara a avea nevoie de cunostinte sau experinta in asigurari.

Descrierea jobului

Gasirea de clienti noi pentru asigurarile obligatorii de locuinte, contactarea clientilor existenti in baza de date a societatii.
Fiind o asigurare obligatorie prin lege pe care toti proprietarii de locuinte vor fi obligati sa o incheie este evidenta usurinta de a vinde acest produs.
Cunostiintele in asigurari nu sunt necesare. Omniasig va asigura training-ul necesar tuturor candidatilor. Castigurile sunt sigure si se obtin in baza unui contract de agent, reprezentand cota parte din incasarile aduse societatii. Nu exista target sau program fix de lucru ! Castigul dumneaavoastra este direct proportional cu efortul depus ! Documentele necesare incheierii contractului de agent: copie BI/CI, cazier judiciar, copie diploma studii/ adeverinta.

Descrierea companiei

Omniasig este membru al unuia dintre cele mai importante grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est, Vienna Insurance Group. Firma cu o traditie de aproape 200 de ani in Austria, Vienna Insurance Group este liderul grupurilor de asigurari din Europa Centrala si de Est si unul din liderii grupurilor internationale de asigurari operationale in zona.
Omniasig numara peste 200 de sucursale, agentii si puncte de vanzare iar echipa este formata din aproximativ 1500 de angajati cu carte de munca si peste 12,000 de agenti la nivel national.
Omniasig se constituie astăzi într-unul din reperele importante ale industriei asigurărilor din România, cu o cifră de afaceri care o situează în piaţa de profil pe poziţia a doua.
Va asteptam sa faceti parte dintr-o echipa de succes ! Contactati-ne la telefon: 210.77.81/ 82/ 83 /84 / 85 interioare: 121, 122, 124, 114, 119, 128, 123, 129

Expirat
AGENT DE ASIGURARI OBLIGATORII DE LOCUINTE  -  OMNIASIG UNIRII

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close