Agent comercial

VRANCART SA
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Studii superioare, economice sau de mediu;
Experiența anterioară în domeniul transporturilor, minim 1 an;
Cunostinte despre legistatia si normele referitoare la transporturile international;
Cunoștințe PC: pachet MS Office, Internet;
Cunoasterea limbii engleze - nivel mediu/avansat;
Persoana comunicativa, serioasa, meticuloasa, flexibila, dinamica, cu atitudine proactiva, orientata catre rezultate, rezistenta la stres, capabila sa lucreze in echipa;

Descrierea jobului

Organizarea, planificarea si rezolvarea prompta si optima a transporturilor, pentru contractele in desfasurare; Stabilirea si imbunatatirea modalitatilor optime de transport, traseele de deplasare si monitorizare a curselor de transport;
Tinerea legaturii cu casa logistica si utilizarea platformelor destinate schimbului de marfă (Bursa de Transport), pentru a căuta mărfuri, negocia prețuri și executa transporturile;
Planificarea, urmarirea si verificarea incarcarilor/descarcarilor marfurilor si urmarirea gruparii optime a comenzilor primite de la clienti/zone/camioane, astfel incat sa se asigure cerintele clientilor (livrarea in termen) si totodata incadrarea costului in budget;
Transmiterea, catre conducatorii auto, a detaliilor despre transport (loc incarcare/descarcare, ore programare,tipul marfii, referinte, etc) si a informatiilor despre traseul de urmat, restrictii, conditii de drum, etc.
Verificarea soferilor cu privire la respectarea procesului de transport si detinerea documentelor justificative necesare;
Verificarea permanenta a e-mail-ului/GPS-ului pentru a localiza mașinile si menținerea legaturii cu soferii, pentru a remedia eventualele probleme apărute pe traseu (ex: probleme referitoare la cursă/contract, probleme tehnice, eventuale întârzieri, amenzi etc.) și raportarea acestor situații către management;
BENEFICII:
- salariu motivant;
- tichete de masa, 30 lei/ zi lucrata;
- decontarea navetei;
- prime de Paste, Craciun;
- amonament Medlife si asigurare de viata;
- posibilitati de promovare

Descrierea companiei

GRUPUL VRANCART activează în piața din România prin companiile sale – Vrancart S.A., Rom PAPER, Vrancart Recycing și ECOREP GROUP – în domenii conexe reușind să integreze în circuitul de producție deșeurile de hârtie și carton în produsele realizate. Prin intermediul tuturor activităților pe care le desfășoară în piața din România, Grupul VRANCART și-a asumat implicarea directă în dezvoltarea durabilă a economiei circulare, fiind un susținător direct al industriei locale.

Încredere. Seriozitate. Muncă. Sunt cele trei elemente ce ne-au inspirat în ultimele 4 decenii pentru a face trecerea către unul dintre cei mai mari producători de carton ondulat și hârtii igienico-sanitare din România, VRANCART S.A. Încrederea partenerilor noștri în produsele si serviciile noastre, seriozitatea cu care am tratat investițiile în echipamente performante și munca în echipă sunt obiectivele majore pe care le vom menține permanent la cele mai înalte cote.

În cei peste 40 de ani de experiență VRANCART S.A. a dovedit continuu implicarea în activitățile de mediu prin dezvoltarea capacităților de colectare, reciclare, producție și servicii, devenind astfel unul din principalii jucători din piață care oferă servicii integrate pentru a reda viată deșeurilor de ambalaje. Prin investiții strategice, VRANCART S.A. a reușit să dezvolte principalele linii directoare:

Producția de hârtie pentru carton ondulat exclusiv din deșeuri de carton; Producția de hârtii igenico-sanitare atât din maculatura reciclată, cât și din celuloză (începând cu anul 2021); Producția de carton ondulat și ambalaje din carton ondulat prin intermediul punctelor de lucru din Adjud, Călimănești și Ungheni; Colectarea de deșeuri de ambalaje la nivel național prin intermediul celor 19 puncte; Vânzări si Service echipamente de presare și colectare a deșeurilor începând cu anul 2021. Vrancart S.A. este unic distribuitor în România al echipamentelor KADANT PAAL și PRESTO, furnizând o gamă diversificată de prese de balotat, prescontainere și compactoare staționare.

ROM PAPER, companie al cărui acționar majoritar este din 2017 VRANCART S.A., este unul din cei mai importanți procesatori de hârtie igenico-sanitare din România. Produsele 100% românești furnizate de ROM PAPER au o multiplă aplicabilitate pentru zona uz casnic, industrial și HoReCa. Fie că vorbim de brandurile proprii - Mototol și Papely sau de zona de privat label, produsele sunt comercializate pe plan național și internațional.

VRANCART Recycling a fost înființată ca o necesitate firească a diviziei de colectare a deșeurilor de reciclabile din cadrul VRANCART S.A.. În prezent, compania dezvoltă o investiție strategică de peste 17 mil. EURO în vederea realizării unor linii destinate reciclării deșeurilor de ambalaje, complementare celor reciclate în momentul de față, precum reciclarea deșeurilor de plastic și lemn, obținerea de produse modelate din deșeuri de hârtie și carton, reciclarea cenușii industriale și valorificarea energetică a reziduurilor industriale.

ECOREP GROUP S.A. implementează, începând cu anul 2021 răspunderea extinsă a producătorului în baza Licenței de operare nr.14 din mai 2021, emisă de Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor. ECOREP GROUP S.A. asigură îndeplinirea obligațiilor legale privind atingerea obiectivelor de reciclare și valorificare a ambalajelor introduse pe piața națională fiind parte integrantă a conceptului economiei circulare.

Toate companiile GRUPULUI VRANCART sunt în plină dezvoltare, cu procese de recrutare și selectie permanentă. Dacă îti dorești să faci parte dintr-o echipă profesionistă și unită, trimite-ne CV-ul tău. Hai în echipa Vrancart !

Publicat 14 Mart. 2023 Reactualizat 21 Mart. 2023 Expiră 13 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.