Publicat 07 Feb 2006 | Reactualizat 19 Feb 2006 | Expiră 10 Mar 2006

Account Executive/Manager

Client eJobs
1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Agentie de publicitate cauta: gardian. Pt BRANDURI. Sa aiba putere (de decizie, de persuasiune, de munca), sa se infurie, mai ales pe el insusi (atunci cind lucrurile nu sunt facute la cel mai inalt standard de profesionalism), sa aiba pumnul tare (de dat in masa atunci cind brandul e in pericol), umeri lati (pe care sa poarte responsabilitatile), gura mare (sa comunice, sa se faca auzit), dar si aurita (sa stie ce si cind sa vorbeasca), dinti puternici (de strins, atunci cind oricit ar fi de dureros...trebuie sa mai si taca), urechi mari (de ascultat, si nu doar de auzit), ochi ageri (sa vada tot si sa nu-i scape nimic; inclusiv pentru vedere de noapte). Lacom (de informatie). Minte ascutita. Nervi de otel.

Descrierea jobului

Ce se ofera: unelte de paza de cea mai inalta calitate, colegi pe masura, muzica buna in timpul orelor de program, spectacol gratis, apa, lapte si cafea.
Tinuta obligatorie: minecile suflecate.\"

Descrierea companiei

Agentie de publicitate

Expirat
Account Executive/Manager  -  Client eJobs

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close