Zentiva

ZENTIVA SA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Zentiva România este parte a Grupului Zentiva, unul dintre cei mai importanți producători de medicamente generice din Europa. Grupul deține unități de producție la București și la Praga. Fabrica din România funcționează neîntrerupt din 1962, de la fondarea sa. În prezent, Zentiva România este cel mai mare producător de medicamente generice cu prescripție de pe plan local, în volume vândute. (conform IQVIA dec.2019).

Alături de echipa dedicată de peste 3 000 de persoane și rețeaua de fabrici – inclusiv fabricile emblematice din Praga și București – ne străduim să fim campionii medicamentelor generice din Europa, pentru a sprijini mai bine nevoile zilnice de asistență medicală ale oamenilor. Credem că sănătatea trebuie să fie un drept și nu un privilegiu. Mai mult ca oricând, oamenii au nevoie de acces mai ușor la medicamente de înaltă calitate și la asistență medicală. Pentru a îndeplini această misiune , Zentiva România continuă să angajeze.

Avem nevoie de cei mai buni oameni, pasionați si talentați. Suntem o companie cu o cultură centrată pe oameni, un mediu de lucru în care membrii echipei se simt împliniți, respectați, apreciați și mândri de istoria companiei și de evoluția sa. Oferim un mediu de lucru dinamic, cu oportunități de dezvoltare profesională și o atmosferă de lucru care încurajează activ inovația și proactivitatea. Susținem dezvoltarea profesională a colegilor în cadrul organizației – pozițiile disponibile sunt mai întâi ofertate intern, susținem evoluția pe orizontală și pe verticală, în alte departamente și le punem la dispoziție membrilor echipei programe de training, dezvoltare și perfecționare.

Iti doresti sa faci parte dintr-o companie internationala cu traditie si sa activezi intr-un mediu dinamic care iti ofera posibilitati reale de dezvoltare?

Hai in echipa Zentiva!

Pentru noi, oamenii sunt adevarata sursa de prosperitate a companiei si impreuna cu ei ajutam la imbunatatirea calitatii vietii.

www.zentiva.ro

Joburi