Ylly Consulting Solutions S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

YllY Consulting Solutions este partener regional E.On ,pentru vanzarea de servicii de  electricitate si gaz metan catre  persoane fizice si companii.

Suntem o echipa tanara prezenta la nivel National, iar daca doresti sa faci cariera si sa-ti dezvolti calitatile te asteptam in echipa noastra.

Colegii nostrii sunt ambitiosi, perseverenti, capabili sa se automotiveze, inteleg ca in vanzari castigul este dependent de rezultate iar rezultatele iti aduc satisfactia asteptata!  

 

E.ON România este compania platformă care susţine şi coordonează activitatea companiilor operaţionale ale grupului E.ON în sectorul energetic din România.

Obiectivul nostru este să consolidăm poziţia E.ON pe piaţa de energie din România şi să asigurăm securitatea furnizării de gaze naturale şi de electricitate pentru consumatori. Ne concentrăm eforturile pentru a fi recunoscuţi ca furnizori de soluţii eficiente, competitive şi de încredere, care pot aduce mai mult confort pentru clienţii noştri.

E.ON a intrat în România în anul 2005, când a preluat fostele societăţi de stat din domeniul gazelor naturale şi energiei electrice. Companiile din structura grupului E.ON operează, în prezent, o reţea de distribuţie a gazelor naturale în lungime de peste 21.650 km, respectiv o reţea de distribuţie a energiei electrice de peste 81.500 de kilometri şi desfăşoară activităţi în 20 de judeţe situate în jumătatea de Nord a ţării, având circa 3,1 milioane de clienţi. În ultimii 11 ani, E.ON a investit în România peste 1,4 miliarde de euro.