wpd Romania SRL

check_circle Companie verificată
2

wpd Romania SRL

check_circle Companie verificată
2

Despre

wpd România

Din anul 2009, grupul wpd este prezent în România, având birouri în Iași și București, dedicate dezvoltării proiectelor de energie regenerabilă.

wpd își doreste să contribuie la dezvoltarea generării de energie regenerabilă în România, unde există un potențial eolian uriaș în ceea ce privesc resursele, suprafața disponibilă și cererea de energie.

În plus față de experiența vastă, câștigată de grupul wpd în lume, avem o echipă excelentă de profesioniști locali dedicată dezvoltării proiectelor de energie eoliană. Ca o condiție prealabilă pentru planificare, încercăm să combinăm interesele promotorilor și rezidenților, economiei și protecției mediului.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Saulescu 29, Iasi

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close