WOOD STRUCTURE SRL

Companie verificată

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Wood Structure este o firma pe piata comerciala din Romania din anul 2009, reprezentantii pe Transilvania ai Mitek Industries, o companie Americana, care a fost fondata in anul 1943 si care este membra a grupului Berksire Hathaway- Warren Buffett.
Suntem producatori de sarpante (acoperisuri) industrializate, tot ce inseamna structuri de lemn, depozite, constructii industriale, hale industriale,constructii agricole, manejuri, case, mansarde, plansee. Se numesc sarpante industrializate, nu pentru ca sunt destinate doar halelor industriale, ci pentru ca sunt facute in proportie de 100 % in fabrica si nu pe santier. Pe santier se realizeaza doar montajul, cu echipe specializate. Lemnul este uscat si tratat.
Putem oferi un sistem de izolare complet, ecologic, pe baza de fibre si rasini pentru a intregi structura naturala de lemn si pentru a beneficia de o locuinta verde.

Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.