WHITELAND Import Export SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

WHITELAND IMPORT EXPORT este una dintre cele mai mari companii de vanzări si marketing, de produse alimentare din Romania, acoperind intregul teritoriu naţional. Garantăm pentru calitatea produselor distribuite, pentru care suntem unic distribuitor şi brandul propriu, Don Gustosso.

Pentru detalii privind activitatea şi partenerii companiei, precum şi pentru o viziune de ansamblu privind Grupul Whiteland, accesaţi pagina www.whiteland.ro.

Am activat portalul de comerţ online, http://e.whiteland.ro, pentru a da posibilitatea consumatorilor noştri de a comanda produsele dorite direct de la depozitele Whiteland, cu discounturi lunare de pană la 15-20%.

S.C. Whiteland Import Export S.R.L. colecteaza si proceseaza datele dvs. personale in conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor UE 2016/679 si legislatia nationala de implementare. Candidatii care vor fi chemati la interviu in vederea recrutarii, vor primi o Nota de informare care descrie politicile si practicile noastre referitoare la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal ale dvs. si totodata mentioneaza si drepturile pe care le aveti.

Joburi