Voinescu Si Asociatii SPARL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Înființare

Firma a fost fondată ca urmare a unei scindări din cadrul unei firme de avocatură de prestigiu și este constituită din avocați de succes și buni profesioniști, animați și reuniți de o viziune comună. Aceasta constă în crearea unei meritocrații reale, menite să aducă excelență în profesia de avocat. Rezultatele palpabile și satisfacția clientului reprezintă elementele care definesc succesul nostru.

​Calități

Viziunea firmei constă într-o permanentă căutare și selectare a avocaților talentați, creativi, care dau dovadă de spirit antreprenorial și de dorință de dezvoltare multidisciplinară.
Avocații noștri fondatori provin din universități de renume din Marea Britanie și din alte state din Europa, printre care se numără University College of London, Queen Mary Law School, Paris I Pantheon-Sorbonne, Aix-Marseille III (Paul Cezanne) și Universitatea din București. Această combinație de profesioniști bine pregătiți și experimentați, completată de o cunoaștere în profunzime atât a domeniului juridic cât și a mediului de afaceri și politic local, ne situează pe o poziție unică, ce ne permite rezolvarea celor mai importante și solicitante probleme cu care se confruntă clienții noștri.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.