Viva Payment Services SA Marousi - Sucursala Bucur

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Viva Wallet este o companie Fintech care schimbă modul în care companiile plătesc și acceptă plăți în Europa. Tehnologia noastră inovatoare ajută zilnic milioane de utilizatori să își desfășoare afacerile mai bine, mai repede și mai ieftin, indiferent dacă acestea sunt realizate online, prin aplicații mobile, personal sau printr-o rețea fizică de agenți. Obiectivul nostru este să adăugăm valoare fiecărei etape a procesului de plată.Suntem primul PSP bazat exclusiv pe Microsoft Azure, cu o infrastructură proprie care oferă servicii neîntrerupte și servicii de plăți inovatoare.Viva Wallet este un membru principal al Visa și MasterCard pentru achiziționarea și emiterea de servicii cu conectivitate directă la schemele de carduri care oferă servicii de procesare prin intermediul platformei proprii.Suntem o instituție cu licență pentru e-money, bazată pe prevederile directivelor PSD1 și PSD2 ale Comisiei Europene cu drepturi de pasporting și licență de e-money în toată regiunea SEE-31.Viva Payments Services S.A. este autorizată de Autoritatea de Conduită Financiară conform Regulamentului Serviciului de Plăți (număr de înregistrare 900595) pentru furnizarea de servicii de plată

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.