VISA SA

check_circle Companie verificată

VISA SA

check_circle Companie verificată

Despre

Anul 1994 a marcat înființarea companiei noastre avand ca prima activitate comercializarea echipamentelor electronice pentru birotică, pentru care am asigurat service  și mentenanta.

În anul 1996 ne-am extins activitatea in sfera productiei tâmplăriei  din aluminiu si PVC, iar un an mai tarziu  in cea a productiei de mobilier din PAL melaminat, abordand cu succes si domeniul productiei si serviciilor.

În anul 1998 am venit in întâmpinarea cererii pieței și ne-am lansat în activitatea de construcții civile și industriale.

Incepand cu 2001  suntem autorizati ISCIR pentru intretinere si service instalatii de transport materiale si persoane pe cablu.

Din 2014, in parteneriat cu LK Systems, oferim soluții de încălzire în pardoseală și în instalații sanitare.

O experiență de aproape un deceniu stă în spatele activității de construcție  standuri pentru expoziții naționale si internaționale, oferind clienților nostri si servicii de logistica.

Am implementat si mentinem sistemul de Management al Calitatii, conform conditiilor din standardul ISO 9001: 2008 si un sistem de Management de Mediu, conform conditiilor din standardul ISO 14001:2004.

La inceputul anului 2019 am dat drumul unei investitii de 2 milioane de Euro prin care am inceput activitatea la o fabrica nou de productie dotata cu utilaje de ultima generatie.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str Independentei nr 5, Petrosani

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close