Vigneto Consult s.r.l.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
Societatea de drept roman cu sediul in localitatea Arad, SC VIGNETO CONSULT SRL a fost fondata pentru a produce, multiplica si comercializa materiale viticole in Romania.
Suntem un grup ce activeaza in sectorul viticol de peste 50 ani realizand culturi complecte de butasi si vita de vie. Am considerat oportun de a impartasii din experienta noastra si in Romania. Producerea de butasi si vita de vie se face plecand de la un material genetic de origine europeana certificata.
Obiectivul nostru este sa va oferim solutiile cele mai bune pentru fermele viticole prin realizarea de instalatii pentru plantatii si materiale auxiliare necesare conform standardelor internationale, posibilitatea de a infiinta ferme viticole, consultanta de specialitate completa si observarea evolutiei plantatiei.
Astfel toti cei ce lucreaza in viticultura, fie ei mici intreprinzatori, ferme medii sau exploatatii viticole, vor gasi la SC VIGNETO CONSULT SRL, intr-un singur interlocutor, toate solutiile pentru fermele viticole.
Un alt punct important al obiectivului nostru este acela de a nu trata necesitatile fermierilor doar din punct de vedere economic, punand accentul pe alegerea solutiei optime din punct de vedere tehnic coroborat cu solutia financiara cea mai avantajoasa pentru clientii nostril.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.