VETTER

check_circle Companie verificată
9

VETTER

check_circle Companie verificată
9

Despre

VALORILE COMPANIEI

Vetter este dedicat dispozitivelor tale mobile! Exigenţi când vine vorba de calitate, oferim produse ce au la bază celule şi circuite produse la cele mai înalte standarde calitative şi o durată de viaţă prelungită.

 

 

"Filozofia noastra este simplă: susţinem dispozitivele mobile cu accesorii de top şi ne dorim să uşurăm interacţiunea cu acestea, completându-le în mod inteligent."

 

SINGURUL CONCEPT STORE MONOBRAND

Oferim clienţilor un contact direct cu tehnologia Vetter! Cu un design minimalist şi cu o apropiere maximă de client, punctele de prezentare Vetter, înseamnă o experienţă unică. Puteţi proba produsele noastre, le puteţi conecta cu telefonul, tableta sau laptopul pentru a vedea dacă sunt perfect compatibile. Fie că sunt în aeroport, în mall sau la plimbare într-o zonă aglomerată, o oprire la magazinul nostru ajută clienţi să înţeleagă mai bine cum îşi pot accesoriza şi ajuta telefonul să devină mai frumos şi mai perfomant.

Joburi

Social

Contact

Sos. Bucuresti-Ploiesti 42D, Bucuresti 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close