Vest-Rezidential Company Srl

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

VEST REZIDENTIAL Agentie Imobiliara şi-a propus de la bun început să fie o bornă în piaţa de real estate, aducând un plus de experienţă, înţelegere, seriozitate şi profesionalism în abordarea oricărei tranzacţii. Echipa VEST REZIDENTIAL-Agentie Imobiliara a fost creată pentru a deţine competenţe pe întreaga gamă de servicii imobiliare, de la intermedieri imobiliare, la evaluări, dezvoltare, etc.  Acestea sunt atuuri care ne permit să spunem că Vest Rezidential-Agentie Imobiliara este pregătită să facă faţă oricărui tip de tranzacţie sau client, pentru că ştim să comunicăm, ştim să întrebăm dar şi să oferim soluţia cea mai bună.Cadastru ,intabulare, certificatul energetic, certificatul fiscal, dezlipire -comasari in cazul terenurilor, certificat de urbanism, rectificări rol fiscal, rectificări carte funciară.Toate serviciile necesare cumpărării, închirierii, vânzării imobilului dorit.Cadastru ,intabulare, certificatul energetic, certificatul fiscal, dezlipire -comasari in cazul terenurilor, certificat de urbanism, rectificări rol fiscal, rectificări carte funciară.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.