Veolia Energie Prahova

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

VEOLIA ENERGIE ROMANIA parte din Veolia Grup, lider mondial in servicii pentru energie, apa si mediul inconjurator. Prezenta in 35 de tari, Veolia a inregistrat in 2012 o cifra de afaceri de 8,9 Md € si gestioneaza peste 800 retele de caldura si frig la nivel global. Fiind prezenta pe cinci continente, VEOLIA lucreaza cu societati industriale si autoritati ale administratiei publice locale si populatiile acestora pentru a asigura utilizarea optima a resurselor. Pentru a lucra si mai indeaproape cu clientii nostri, pentru a reuni cele mai bune practici ale noastre si a imbunatati cunostintele noastre privind pitele nationale am adoptat o noua structura organizatorica bazata pe o unica VEOLIA. VEOLIA ENERGIE ROMANIA este lider in domeniul serviciilor de eficienta energetica. In Romania este prezenta in orasele: Bucuresti, Otopeni, Ploiesti si Iasi. Eficienta energetica, gestionarea eficienta  a retelelor de racire  si de incalzire; producerea de energie verde, acestea sunt doar cateva exemple privind expeertiza noastra unica pentru o lume durabila.

Prin furnizarea de energie şi servicii de eficiență energetică, Veolia participă puternic la crearea de bune condiţii pentru viaţă şi la bunăstarea a milioane de oameni.
În colaborare cu primăriile, Veolia oferă soluţii facile, dar şi ecologice, permiţându-le clienţilor să-şi controleze costurile de energie.

Reţelele de termoficare: soluţii durabile

Reţelele de termoficare  pe care le exploatăm ne ajută să satisfacem nevoile de zi cu zi ale clienţilor şi să combinăm mai multe beneficii: monitorizarea permanentă a cheltuielilor de energie, reducerea poluării aerului etc. Veolia poate răspunde celor mai exigente cerinţe ale clienţilor în ţările cu climă rece sau temperată, inclusiv în România.
Amenajări sportive, culturale şi de agrement

Încălzirea, ventilarea și aerul condiţionat, reprezintă pentru Veolia obligația de a oferi servicii de înaltă calitate, cu accent pe confort, siguranţă şi eficienţă pentru complexe extinse destinate publicului larg, cum ar fi centrele culturale, sportive şi de agrement şi clădirile universitare.

Veolia – un partener de încredere pentru primării

Clădiri şi servicii locale eficiente – acestea sunt îmbunătăţirile pe care le punem la dispoziția administraţiei de stat şi autorităţilor administraţiei publice locale, contribuind astfel la dezvoltarea pozitivă a relaţiilor cu cetăţenii. Suntem un partener de durată şi de încredere pentru autorităţile administraţiei publice locale, care oferă soluţii inovatoare şi economice, de la furnizarea de căldură, electricitate şi alte produse energetice, până la ajustările aduse instalaţiilor energetice pentru a se conforma legislaţiei în vigoare sau gestionarea completă a instalaţiilor energetice, inclusiv producerea şi furnizarea de energie.

www.veolia.ro

www.veolia.com

 

 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.