Vectra International SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Am inceput activitatea in anul 1994 in domeniul transportului international rutier de marfuri si de atunci ne-am dezvoltat impreuna cu piata relevanta si cu clientii nostri. Am pornit cu doua camioane si doi angajati, cu mult entuziasm, furnizand servicii de transport international rutier de marfuri. Acum, detinem un parc auto de 288 de vehicule (autotractoare, semiremorci si autoutilitare), suntem o echipa cu experienta formata din 342 de angajati (din care 226 de soferi) si ne-am dezvoltat activitatea pentru a furniza o gama completa de servicii pentru clientii nostri: transporturi internationale rutiere, logistica integrata, depozitare, managementul ambalarii si al ambalajelor, service si intretinere auto, servicii comerciale aferente.Prin activitatea desfasurata si prin modul constant in care am stiut sa satisfacem cerintele unei piete intens concurentiale, am devenit, dupa 22 de ani de activitate, cel mai important transportator international de marfuri cu capital integral romanesc din judetul Brasov, cu un capital social de 9.000.000 lei.Dispunem in momentul de fata de unul dintre cele mai importante parcuri auto specializate pe transportul international din Transilvania, ocupand pozitii semnificative in clasamentul transportatorilor romani, la nivel local (locul I incepand din anul 2002 pana in prezent) si national – in anul 2016 am fost nominalizati pe locul 3 in categoria transportatorilor rutieri – intreprinderi mijlocii, criteriile de realizare a clasamentului fiind performanța economică, spiritul antreprenorial, curajul de a inova și de a investi în inovare, comportamentul etic în afaceri.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.