URBAN MARKET SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Despre Urban Market – Furnizor Mobilier Urban Bucuresti Romania

Credem ca orice spatiu merita sa fie pus in valoare! De aceea importam, comercializam o larga varietate de produse pentru amenajari urbane si locuri de joaca. Recomandam produsele noastre pentru un raport calitate/pret excelent. Ne recomanda varietatea, utilitatea, creativitatea si valoarea reala a produselor noastre. Furnizam si livram Mobilier Urban in Bucuresti si toata Romania

Sustinem integrarea obiectelor în ambientul arhitectural al zonei si urmarim ca produsele oferite de noi sa aiba functie decorativa, dar si functionala si necesara vietii orasului. Gama noastra de produse este una variata, cu un design simplu si cu accent pe calitatea si rezistenta materiilor prime.

Misiunea noastra este sa oferim mobilier urban si echipamente de joaca care sa reflecte dinamismul si identitatea spatiului urban, consultanta tehnica specializata, dar si promovarea sportului si a miscarii in randul populatiei.

Echipamentele promovate de URBAN MARKET sunt realizate cu respectarea strategiilor si politicilor în domeniul calitatii si de protectie a mediului, în conformitate cu parametrii stricti de siguranta conform certificatelor si normativelor în vigoare:
– ISO 9001: 2015
– ISO 14001: 2015

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.