UNICOM TRANZIT SA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Unicom Tranzit SA este un operator feroviar privat și expeditor de marfă care activează în România din anul 1994. Societatea face parte din grupul de companii Unicom Group.

Transportul feroviar poate fi privit ca un sistem vascular al economiei moderne. Rolul său este de a duce resursele necesare la locul potrivit, în momentul potrivit. În acest sistem, compania noastră reprezintă câteva artere prin care, atunci când ne ducem la capăt misiunea, părțile care depind de noi (clienții și partenerii noștri) cresc, se dezvoltă și, astfel, prosperăm împreună.

Unicom Tranzit este membru plin CIT și membru asociat FIATA, UIC, OSJD și OCCF.

Unicom Tranzit a fost certificată de către SRAC și IQNET ca urmare a aplicării unui sistem de management al calității, al mediului și al sanătății și securității ocupaționale, în conformitate cu cerințele standardelor internaționale (ISO 9001/2008, ISO 14001/2004, OHSAS 18001/2007).

Servicii: Transport feroviar; Expediții de marfă; Întreținere material rulant; Închirieri vagoane; Externalizare servicii feroviare.

Unicom dispune de 5 Terminale de marfă situate in Halmeu, Dornești, Galați, Teiuș si Turnu Severin. 

Întreținerea materialului rulant se efectuează in cele două Ateliere situate in Fetești si Târgoviște.