Ulma Cofraje SRL

check_circle Companie verificată
1

Ulma Cofraje SRL

check_circle Companie verificată
1

Despre

Ulma Cofraje este o companie multinationala si face parte din grupul ULMA - unul dintre cei mai mari fabricanţi de sisteme de cofrare si esafodaje din lume. Din 1961, grupul ULMA asigură utilizarea tuturor produselor sale cu fiabilitatea şi eficienţa pentru care au fost proiectate. Simbolul calităţii AENOR ISO 9001, pe care-l deţinem din 1994, Certificatul European NF şi respectarea Normativei de Protecţie Activă a Mediului ne consolidează ca o societate fermă, responsabilă şi angajată.

Experienta de peste 50 ani în afaceri ne-a învățat că dezvoltarea continuă și reînnoirea sunt o necesitate. Suntem flexibili, inovatori și bine adaptati la o industrie în continua schimbare. Apreciem oamenii noștri ca fundament de angajament și implicare în business: profesionisti care sunt calificați dar în continuă dezvoltare. Acesta este semnul distinctiv al identității noastre. Acest spirit ne-a permis să reunim o echipă mare formată din clienții noștri, furnizorii și noi. Consideram ca în acest fel putem atinge obiectivele comune și suntem întotdeauna gata de noi provocări. Lucrăm în mod constant pentru a consolida angajamentele ULMA,  cu strategii bazate pe creștere în diferite piețe și proiecte strategice la nivel mondial. Cheie în acest proces este dezvoltarea noilor afaceri și îmbunătățirea serviciilor. Privim spre viitor cu entuziasm, sustinand ferm  filozofia si valorile nostre, care ne modeleaza identitatea.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Sos. de Centura, Nr. 2-8, Corp C20, Bragadiru

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close