TRIPLAST SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
Triplast srl a fost înfiinţată în Februarie 2002, fiind primul producător din România folosind tehnologia rotoformării.

Firmă cu dezvoltare rapidă producatoare şi importatoare de produse pentru construcţii civile şi industriale, mobilier urban şi produse de salubritate.

Alegerea celor mai buni furnizori de utilaje, componente şi materii prime garantează calitatea produselor la nivelul normelor Europene, criteriul hotărâtor fiind un sistem de asigurare al calităţii ISO 9001 si ISO 14001 implementat în procesul de fabricaţie.

Triplast a realizat recent un parteneriat cu un grup multinaţional pentru construcţia de drenuri, poduri si viaducte din structuri flexibile din oţel ondulat.

Cu un colectiv tânăr, flexibil si dinamic firma a dezvoltat un management competitiv care asigură adaptarea la nevoile pieţii interne si internaţionale intr-o evoluţie permanentă.

www.triplast.ro
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.