TRIMAX SOLUTIONS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Trimax Solutions a fost infiintata in 2011, din dorinta de a crea si dezvolta treptat un brand puternic si o afacere durabila. Initial, firma si-a inceput activitatea in domeniul comercializarii materialelor si produselor necesare Industriei Publicitare. Ne-am adaptat rapid la nevoile si cerintele pietei, dezvoltandu-ne constant portofoliul de produse, astfel incat, in acest moment, oferim clientilor nostri o gama variata de produse ce se adreseaza mai multor domenii de activitate precum Industria Publicitara / Institutii Publice / Firme de Amenajari Interioare / Centre de Foliere si Cosmetica Auto si companiilor ce doresc sa isi promoveze activitatea intr-un mod inedit si profesional.
Flexibilitatea, garanția lucrului bine făcut, respectul și etica sunt valorile fundamentale după care ne ghidăm în activitatea noastră.
Pentru noi, clientul este partenerul nostru de afaceri. Împreună evoluăm, găsim soluții, luăm decizii și creăm valoare.
Ne dorim să impunem pe piață noi standarde de calitate prietenoase cu mediul înconjurător și care vor face lumea în care trăim mai curată pentru copiii noștri.
Cheia activității noastre este să satisfacem cerințele pieței cât mai bine, la un preț corect și în cel mai scurt timp.
Suntem întotdeauna în procesul de actualizare a serviciilor noastre precum și adăugarea de noi soluții în vederea optimizării tehnicilor de lucru.