TOP MASTER LTD

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

TOP Master Ltd SRL este un jucator important pe piata materialelor de constructii din regiunea de Nord-Est a tarii.

De la inaugurarea noastra din anul 2007 am castigat increderea a peste 300 de clienti din regiune, care achizitioneaza de la noi dintr o lista de cel putin 6000 de repere ale unor branduri de renume din domeniul constructiilor - Denbraven Romania, Oskar, Danke, Raider, Topmaster, Gadget, Top Garden, Thirard, Everpro, Eurociere, Monolith.
Noul sediu TOP Master Ltd a fost inaugurat in anul 2018, platforma de 2000 mp asigura parcarea flotei auto compusa din 15 masini pentru transport marfuri si personal, depozit de materiale de constructii in suprafata de 600 mp si 200 mp zona office pozitionata pe 2 etaje.
Clientii nostri directi pot achizitiona produsele noastre comercializate in reteaua de magazine proprii: Dekor Podul de fier, Dekor Canta, Dekor Miroslava, Dekor Dacia, Dekor Nicolina.

Investim constant in calitatea serviciilor oferite, prin grija si devotamentul echipei reusim sa crestem si sa deschidem noi zone de business durabil creand un mediu propice dezvoltarii.

Media
depozit Iasi
Prezentare produse Euromaster Bulgaria
2017 - TOP Master Ltd implineste 10 ani de activitate
Petrecere de ziua firmei - 10 ani de activitate
Dupa munca si rezultate bune - incurajam si distractia!
Va asteptam in echipa! :)
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.