TOP LAC AUTO SERVICE S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

TOP LAC SERVICE si-a inceput activitatea in anul 1995, in Bucuresti, ca unul dintre cele mai moderne ateliere de vopsitorie, printre primele dotate cu cabina de vopsit. Inca de la inceput am folosit exclusiv tehnologie germana si produse de vopsitorie premium. 

Compania noastra este prezenta pe piaţa auto din Bucureşti inca din anul 1995. In aceasta perioada serviciile noastre au fost apreciate de catre numerosii nostri clienti, firma noastra efectuand reparatii la un numar de peste 100.000 autoturisme. Activitatea noastra se desfasoara in 3 locatii - Militari, Afi Cotroceni, Pipera. 

Pregatirea personalului este un lucru foarte important pentru noi si de aceea, periodic, toti angajatii participa la cursuri de specializare in Germania sau in Romania. 

Datorita profesionalismului, dedicarii personalului nostru si dotarilor performante, Top Lac Service este Centru de Constatare Daune Auto pentru polite RCA si CASCO incheiate la Allianz-Tiriac si Groupama si Centru de Constatare Daune Auto pentru polite CASCO Generali (daune cu o valoare estimata a reparatiilor sub 4000 lei – Tva inclus/dosar). 

Media
Vineri seara - Top Lac Auto Service
Domnisoara - Top Lac Auto Service
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.