TERASTEEL S.A

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

 TeraSteel este liderul piețelor de panouri termoizolante și de profile zincate din România și Serbia.
Avem peste 25 de ani de experiență pe piața materialelor de construcții și de aproape 15 ani în producția de panouri termoizolante și profile zincate. Compania noastră activează în trei unități de producție situate în România (Sărățel și Bistrița) și Serbia (Leskovac).
Echipa TeraSteel își ghidează strategia și activitatea zilnică în conformitate cu modelul 4D care o definește:
Determinare
Echipa TeraSteel este pasionată, dedicată și are experiența necesară pentru a oferi soluții complete, pentru fiecare proiect. Investim constant în dezvoltarea profesională, prin programe de instruire dedicate.
Digitalizare
Suntem conștienți de piețele pe care lucrăm, acordăm o atenție deosebită tendinței de digitalizare, folosim software de programare a producției, pentru a ne automatiza procesele și a crește eficiența.
Delocalizare
Ne propunem să extindem prezența noastră regională și rețeaua noastră de distribuție, cu scopul de a ajunge mai ușor la clienții noștri și de a ne păstra promisiunile de a livra produse de calitate în cel mai scurt timp.
Dezvoltare
Dezvoltăm și extindem în mod constant portofoliul nostru de produse, pentru a oferi soluții complete, la comandă, chiar și pentru proiecte cu cerințe speciale. Inovația este unul dintre atributele cheie în strategia noastră de dezvoltare.

Media