Tehnocons Design S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Tehnocons Design este o companie cu capital privat, integral romanesc, infiintata in anul 2012, ce activeaza in domeniul general al constructiilor, furnizand servicii de urmarire a comportarii in timp, expertizare, proiectare, consultanta si incercari in constructii prin laboratorul autorizat, adresate tuturor tipurilor de constructii, inclusiv celor incadrate ca Monumente Istorice.

Valorile care stau la baza colaborarilor noastre sunt traditia, fiind la a patra generatie de constructori, si pasiunea pentru domeniul ingineriei, reflectata in atentia si profesionalismul cu care abordam fiecare proiect.

Progresul si dezvoltarea companiei sunt rezultatul coeziunii si implicarii celor care formeaza echipa Tehnocons Design, calitatea fiind premisa centrala pe care ne construim activitatea. 

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.