TD & FR SRL

Companie neverificată

Compania nu a fost încă verificată de către echipa Ejobs.

Descrierea companiei

TD&FR este distribuitorul exclusiv al produselor JWELL France pe teritoriul Romaniei.J WELL a fost fondat în 2012 concomitent cu pătrunderea țigărilor electronice pe piața franceză, ceea ce deja a unit o comunitate de vaperi. Cele câteva magazine, existente la acel moment, nu aveau marketing atrăgător în ceea ce privește amplasarea mobilierului sau ofertele pentru cumpărători.
 
JWELL a deschis primul magazin pe strada Maubeuge în Paris și a urmărit o strategie de marketing și oferte inovative și diversificate, pentru a se plasa pe segmentul Premium în domeniul țigărilor electronice.  Mai mult decât atât, din momentul deschiderii, JWELL a fost unicul mono-brand prezent în Franța, fapt care a consolidat imaginea și reputația brandului. 
Expansiunea prin modelul francizelor a făcut bradul să fie franciza cu cea mai înaltă rată de deschidere în 2013 – 150 de francize în doar un an.  Acest ritm intens a obligat brandul să investească în producție, urmând deschidereaprimei fabrici de lichide în suburbia Parisului spre sfârșitul anului 2013. Aceasta i-a permis brandului să devină independent în ceea ce privește crearea și distribuirea lichidelor.  În 2014, JWELL a continuat să se extindă până la 200 de francize în Franța. Acest an a fost semnificativ pentru JWELL din punct de vedere organizațional, fiind deschisă o fabrică de asamblare a hardware-ului în China. Aceasta a permis brandului să conceapă frecvent și regulat noi produse, controlând perfect producția. Urmărind succesul de care s-a bucurat brandul în Franța și Europa, JWELL a hotărât să se orienteze pe extinderea internațională începând cu ultimul semestru al anului 2015. 
Această ultimă perioadă promite să fie una de succes pentru JWELL, deoarece interesul pentru brand la nivel internațional a fost la fel de sporit ca și succesul anterior în țările europene. 

Locuri de munca

TD & FR SRL

Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.