TBI BANK EAD SOFIA- SUCURSALA BUCURESTI

Companie verificată

Echipa eJobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

TBI Credit vine in intampinarea clientilor cu o alternativa diferita la abordarea traditionala a serviciilor bancare. 
Functionam ca o banca specializata offline si online pentru persoane fizice si IMM-uri in Bulgaria si Romania, iar, in prezent, preocuparea noastra majora este de a deveni o banca digitala de ultima generatie care sa ofere libertate financiara clientilor nostri, insa, in acelasi timp, vom fi aproape si de cei care nu si-au gasit inca banca potrivita. 
Noi la TBI Credit, suntem angajati intr-un proces de dezvoltare continua, de aceea ne dorim sa le oferim intr-un viitor apropiat clientilor nostri alternativa banking-ului online, intreg procesul fiind atent pregatit si supravegheat de cei mai buni specialisti in finante si tehnologie. 
Evolutia TBI Credit va avea loc prin imbinarea experientei bancare dobandite pana acum cu know-how-ul FinTech, integrand inovatiile de ultima ora pe care le dezvoltam impreuna cu Grupul 4Finance, compania mama. Scopul nostru, la TBI Credit, este de a aduce simplitate in interactiunea clientilor cu serviciile bancare prin implementarea unor sisteme si produse online noi construite inteligent, flexibil, gandind in perspectiva si avand ca prioritate nevoile clientilor nostri. 
Din ce in ce mai frecvent, observam faptul ca dispozitivele mobile devin indispensabile in viata clientilor nostri. De aceea incercam sa le oferim posibilitatea de a-si monitoriza si controla finantele cu ajutorul solutiilor mobile. Cu ajutorul solutiilor mobile, vom putea sa le aducem la cunostinta oportunitatile financiare pe care le oferim, castigandu-ne astfel dreptul de a fi pe dispozitivele lor. Si nu ne vom opri aici. Cu ajutorul unei retele puternice de parteneri, TBI Credit va crea o platforma financiara si un marketplace care sa puna la dispozitie oferte, produse si servicii comerciale dorite si meritate de clientii nostri. 
Echipa TBI Credit este formata din oameni talentati si pasionati de domeniul digital, si astfel, clientii nostri se vor putea bucura de un real progres in domeniul online. Deoarece este convingerea noastra ca toata lumea ar trebui sa se bucure de o viata financiara fara griji! La TBI Credit punem oamenii pe primul loc! 
Grija pentru oameni, fie ei clienti sau angajati, se afla la baza tuturor actiunilor noastre. Incercam sa fim aproape de cei care au nevoie de sprijin financiar astazi pentru a putea cladi o fundatie puternica pentru ziua de maine. Depunem toate eforturile sa cream locuri de munca unde angajatii nostri sa se simta sustinuti si care sa le puna in valoare talentul si abilitatile. Noua, celor de la TBI Credit ne place mult ce facem! 
Ne plac lucrurile simple! Serviciile financiare trebuie sa fie clare, simple si sa se adapteze nevoilor clientilor. TBI Credit ofera solutii simple la probleme complexe. Suntem transparenti in tot ceea ce facem. Suntem deschisi, sinceri, directi unii cu ceilalti, atat in relatia cu actionarii nostri, dar si cu clientii. Traim intr-o lume in care tehnologia ocupa un loc din ce in ce mai important in viata noastra, lucru care ne bucura nespus! Suntem de parere ca tehnologiile de ultima generatie pot simplifica enorm interactiunea dintre noi si clienti, creand astfel experiente inovative. 
Vrem sa fim cei mai buni! 
Suntem indrazneti, curiosi si incercam tot timpul lucruri noi. Testam, invatam, repetam. Lucram permanent la imbunatarirea tuturor produselor si proceselor noastre. Nu ne este frica de esec, nu ne ascundem cand dam gres, invatam din greseli si sarbatorim succesul. La TBI Credit, nu ne multumim cu “destul de bine”, intotdeauna vrem sa atingem “foarte bine”.

Locuri de munca

TBI BANK EAD SOFIA- SUCURSALA BUCURESTI

Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.