Synttergy Consult SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Synttergy Consult este o companie specializata in importul, distributia si service-ul de aparatura medicala pentru o arie larga de specialitati medicale. Clientii nostri sunt clinicile si spitalele din retelele publice si private de sanatate din Romania. Synttergy Consult a distribuit si instalat pentru clientii sai sute de echipamente medicale, de la analizoare de markeri cardiaci, imunologie, biochimie sau gaze si electroliti din sange pentru serviciile de urgenta si laboratoare, pana la instrumente automate de dezinfectie pentru clinici si spitale sau echipamente de resuscitare pentru serviciile de urgenta.

Synttergy Consult s-a nascut in 2002. De la inceput am promovat echipamente medicale Point-of-Care de la producatori de prestigiu. Am cautat continuu sa colaboram cu companii valoroase si de-a lungul timpului ne-am extins considerabil portofoliul. Cele mai multe echipamente distribuite de Synttergy Consult sunt produse de lideri mondiali in domeniile lor de specializare.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.