Symmetrica

SC SYMMETRICA SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

SC Symmetrica SRL esre lider national in productia de prefabricate vibropresate din beton si a echipamentelor, utilajelor automatizate necesare productiei prefabricatelor destinate constructiilor civile si industriale.

Infiintata in anul 1994, Symmetrica si-a inceput activitatea din dorinta de a le oferi romailor solutii durabile pentru decorarea spatiilor exterioare. Compania a facut pasi uriasi si a crescut rapid, de la un producator local, la o companie nationala cu sase unitati de productie. In prezent, Symmetrica este producatorul cu cea mai mare capacitate de productie din tara, cu linii tehnologice complet automatizate, create dupa un design propriu.

Cele sase fabrici de productie proprie Symmetrica localizate in zonele principale ale tarii la Veresti (Suceava), Podul Iloaiei (Iasi), Prejmer (Brasov), Bolintin Vale (Bucuresti), Cociu ( Bistrita) si Marasesti ( Vrancea), au o capacitate de productie de peste 20 000 m de produse vibropresate pe zi. Fiecare fabrica este realizata dupa designul si gandirea echipei de ingineri Symmetrica si beneficiaza de linii de productie de ultima generatie, complet automatizate. Pentru a oferi produse exceptionale, de inalta calitate, materiile prime folosite sunt atent controlate atat la achizitionare, cat si in procesul de productie. In cadrul fiecarei fabrici, Symmetrica are amenajate showroom-uri expozitionale, unde clientii pot gasi inspiratii si idei de amenajare oentru proiectele prorpii. Pe un spatiu de aproximativ 3 000 mp, expertii in arhitectura peisagistica au creat peste 60 de cominatii de modele de pavaje si sunt la dispozitie in fiecare showroom cu consultanta specializata pentru proiectele cleintilor ( curti, terase, gradini sau amenajari de spatii publice).

Stim cat de importante sunt relatiile dintre oameni, de aceea , dezvoltam relatii de durata atat pe plan intern, cu colegii Summetrica, cat si in exterior cu partenerii si clientii nostri. Suntem cooperanti, dinamici si profesionisti, pregatiti permanent sa facem fata provocarilor de transformare a mediului ambiental, sa il imbunatatim din punct de vedere functional si estetic.

Te asteptam sa te alaturi echipei Symmetrica!

Media
Un nou inceput
Joburi